| dsfsdzzsd a întrebat:

Fetelor, ce parere aveti despre baietii foarte ingrijiti, care se penseaza, isi fac manichiura, cei care fac cate 3 dusuri pe zi? Va atrag genul asta de baieti? happy

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Feminizati. Un machiaj pe mutră le lipseste.

| lpavel a răspuns:

3 dusuri pe zi? Tu sigur ai probleme grave... laughing

| deeeaqq a răspuns:

3 dușuri pe zi? laughing) Alo
N-am nimic cu băieții care se pensează, își fac manichiura și etc.

Dacă e ignorant, antipatic... nu mai continui că mi-e silă, nu mă atrage.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

3 dusuri? In rest nicio problema, daca el se simte bine asa. Daca in rest imi place astea sunt detalii neesentiale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ok sa te pensezi ca baiat dar sa nu se ajunga la linii bine definite si trebuie sa existe fire iesite din spranceana. Manichiura mi se pare foarte ok sa fie ingrijita, nu zic de lac, dar sa fie unghiile taiate frumos si sa fie curate. Iar cu dusurile, cine naiba are atata timp sa faca 3 dusuri pe zi? laughing Doua mi se par suficiente mai ales in sezonul rece.

Fetele nu sunt foarte atrase de baietii care sunt metrosexuali, totul trebuie sa fie cu masura. ^^

| viperra a răspuns:

Se ingrijeste baiatul, are o igiena buna! De ce nu m-ar atrage? happy

| policewoman16 a răspuns:

Doamne fereste, uite, sunt fata si iti spun in numele a foarte multe fete ca acesti baieti nu ne atrag deloc admiratia. E ca si cum ai fi impreuna cu o fata, impartiti amandoi lacul de unghii, lama de ras, crema de corp. Da, e ok sa fii ingrijit, sa fii spalat, sa mirosi bine si sa ai grija de aspectul fizic dar nu in mod exagerat. Fetele in general sunt amuzate si evit astfel de baieti.

Întrebări similare