| Dominicc a întrebat:

Fetelor ce parere aveti despre baietii/tipii aia de umbla cu un maieu/tricou(dala ffscurt fara maneci) dala scurt de "isi arata muschii"? vi se par mai atragatori decat unul de poarta un tricou?
e mai atractiv saau cum? am cativa prieteni de umbla asa.

Doar intreb

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Aici cred ca vei gasi doar fete mai serioase, care nu umbla dupa muschi s. a.
1. Pentru o fata cu capul pe umeri conteaza sa fi om de baza, sa stie ca ai o meserie, ca nu esti un pierde vara, si ca poate sa isi intemeieze o familie cu tine.
2. Pentru o fata de distractie conteaza sa ai muschi, bani de tocat si sa fi un pierde vara.
Cred ca raspunsul meu este destul de potrivit cu realitatea. thinking

| Floreenofficial a răspuns:

Nu. dc ar fi mai atractivi?laughing

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu neaparat.Nu prea ma uit la cum e imbracat un baiat. Daca e sa-mi placa mie de el nu ma uit la haine. Mi-e totuna ori cu tricou mulat ori in camasa ori in ce vrei tu.

| Cătălina a răspuns:

Nu am nicio preferinta vestimentara.

| jolie a răspuns:

daca are fata de badaran, umbla cu tricou mulat si merge in basinismug...pe mine ma ia rasul laughing)

| KatieKatzzz a răspuns:

Depinde mai ales de fata. Eu, depilda nu ma omor dupa musculosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu'mi plac.
deloooc.
mi se par gigololaughing

mai bine un baiat cu un tricou dragut si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu maieeu. Mie mi se pare ca tipii cu maieu arata ca niste muncitori. Cel mai bine va sta cu tricou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac baietii simpli cu tricouri clasice, dar daca ei se simt bine cum sunt imbracati nu am nimic de comentat. Fiecare se imbrac cum se simt mai bine in pielea lui, in special ca modul de a ne imbraca ne demonstreaza caracterul!

| diana_8094 a răspuns:

Nu stiu mai atragatori... cel putin asta e parerea mea! dau dovada d mandrie si is praf cu totii(tipii d genul asta). bine acum depinde si d cantitatea d prostie p care o au d umbla asalaughing...nu stiu mi s pare aiurea straight face