Simplu! Daca nu-ti convine asa de el, ci mai mult esti dupa aspectul fizic, nu te mai uiti la el, si daca esti intr-o relatie cu el, i-o dai direct pe fileu, asa si, nu-mi convine la tine, asa e caracterul meu, sa ma uit si la aspect, am pus intrebare si pe TPU, sa vad da ma poate influenta lumea, care toti zic, sa nu conteaza fizicul, dar daca inima noastra vrea altceva, restul' doar vorbe.
Si-n cazu' meu, am prins o femeia de care nu-mi place, ca-i dusa putin cu pluta, ca-i terminata, ca-i prosta, sau ca-i urata, direct i-am dat-o, imi trebuie mie cumva unde negative, am dreptul de alege, aleg ce imi place, cine ma judeca si ma critica, va rog sa ma chemali la tribunal sa ne judecam, a murit comunismu' Sau care zic ca-s terminat, ar fi cazu sa consultati o harta spre mormant, ca nu va intereseaza cum e gandirea mea, traiti pentru voi nu pentru mine.
A! Glumiam nu o luati in serios!
Nu stiu cat ar conta sfarcurile, vazand intrebarea asta ciudata.
Dar sigur pe fete le intereseaza alta marime de mai jos.
Daca tu crezi asta, esti cam ciudat.
"ce părere aveți despre bărbații care au sfârcuri mai mari? "
nu contează, important e ce-i mai sus și mai jos
M-ai rupt cu asta, mi-ai dat la temelie!
Nu tu trebuie să te crăcănezi de emoție, intrebarea NU e a ta!
Ce mai faci frate, mai traiesti? long time no see. Ia zi, te-a tras vreuna desfarcuri si s-au marit?
Am un prieten gras care are tate sa mor )
Salut frate, mi-au crescut sfarcurile si am zis sa vad si eu daca e ok, daca femeile ma vor accepta cu asemenea sfarcuri mari
Pai la sfarcuri crezi tu ca se uita?
Eu asa zic la unele le plac sfarcurile dar alea mici, masculine, ale mele sunt mari, bag in sperieti orice femeie
Ai sfarcuri mutant! )
Da, cine le vede zice ca sunt mari cat salamul de sibiu
Chiar asa?
Da sa mor ce sperante sa am sa ma iubeasca o femeie asa... femeile sunt mai dracoase ele in general...se uita la defecte din astea
Pai de cand e plin de disperati pe net care se milogesc de ele au numai basini in cap!
Nu stiu cum o fi la tine dar la mine in oras sunt doar din astea pana in 18 si peste 40, restul ori au copii ori nu exista.
Concluzia ai zero alegeri.
La mine nu se uita nimeni, am o moaca asa de disperat, eu nu sunt disperat, dar asa am moaca, par si disperat, si par si ca imi bat joc, problema mea.
Dar nici cu cine nu am
beausingurlamasamea întreabă: