anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ce parere aveti despre barbatii care ii invata pe alti barbati cum sa fie barbati? Sau care-i invata cum / ce sa scrie unei femei, cum sa o duca la el acasa, pe scurt, sa fie niste falsi si sa para mai masculini decat sunt in realitate.

S-a umplut Youtube-ul de astia laughing S-a umplut si lumea de persoane care se dau ceea ce nu sunt de fapt si care par mai importante, chiar daca in realitate nu sunt.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si ele invata femeile cum sa fie pe interes, sa traiasca bine in viata. Nu sant de acord cu promovarile astea, prea patetic suna

| Nemessys a răspuns (pentru mgtow):

Care,,ele "?

| mgtow a răspuns (pentru Nemessys):

Feministele, investigheaza si vei afla

| Ofiintă a răspuns:

Este exact categoria care "știe" cum să satisfacă o femeie datorită filmelor pentru adulți. Nimic nou. Nu de alta, dar în viziunea acestora, lucrurile sunt exacte. Ei văd diferențele probabil doar în ceea ce privește aspectul fizic al femeilor.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pot sa raspund si eu? happy

(O sa o iau ca le un da)
Probabil acele persoane le arata lucrurile "la suprafata" de baza, de unde ar putea pleca, in majoritatea cazurilor.

Daca ii ajuta, treaba lor. Daca nu ii ajuta, tot treaba lor. Pana la urma, Youtube-ul s-a umplut de mult mai multe lucruri si mai grave, care emana o cantitate infinita de prostie, chestia cu unele persoane care incearca sa "ajute" alte persoane, probabil pentru bani si vizualizari, trece cu vederea.

| Mosotti a răspuns:

Un barbat e barbat sau nu e in mod automat de la sine, daca nu e, nici nu va fi, iar daca e, va fi mereu.
Daca vor sa para mai masculini decat sunt, nu tine, ca femeile au un senzor f performant care-i gineste in final, deci nu tine, nici nu apuca sa le duca acasa la el, ca vor fi refuzati cu mult inainte.

| T0T a răspuns:

Penibil, însă mai penibili ăia care îi ascultă.
Chiar și așa, o mare parte a femeilor pică în astfel de plase (am văzut destule cazuri). În final mulți reușesc, prin prefăcătorie, să le atragă pe săracele ființe slab dotate intelectual, dar dotate din alte puncte de vedere. Mai penibile sunt aceste făpturi chiar și decât primele 2 categorii de personaje.
Unul dintre motivele pentru care iubesc singurătatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păi unii ar avea nevoie de așa ceva. Că au vrăjeală 0.
Mai trebuie și să falși că altfel am avea 2-5 persoane ca prieteni și cunoștințe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii deja parerea mea.
Cu unele lucruri te nasti, nu le inveti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îi învaţă cum să schimbe la ei doar nişte chestii de suprafaţă care oricum nu vor avea efect pe termen lung şi nici nu funcţionează la orice femeie.Problemele lor sunt mai adânci decât atât.În altă părţi trebuie să lucreze.E ca şi cum ai lua o maşină stricată şi ruginită, ai vopsi-o şi apoi ai zice că e ca nouă.
Plus că sfaturile lor sunt ca nişte reţete de mâncare, faci tot ce zic ei acolo şi îţi iese, de parcă toate femeile sunt la fel, reacţionează la fel şi dacă urmezi ăia 5-10-15 paşi sau câţi or fi poţi să cucereşti orice femeie vrei tu.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vazut ca ei pun mare pret pe profilul de Instagram, ca trebuie musai sa ai un profil de calitate ca sa te bagi in seama cu ele. Sunt si eu de acord ca nu trebuie sa fie poze de slaba calitate si facute la fundul vacii, dar ei spun ca trebuie sa platesti un fotograf, sa te imbraci la costum si sa pari mai serios, mai,, i don't care" si cireasa de pe tort,, uh... cat de important sunt. Bitch sper ca ai conectat contul bancar la Instagram ca costa bani sa-mi trimiti mesaj". Wtf Cred ca si tu, ca femeie, ai vazut conturi de insta cu barbati care vor sa para ceea ce nu sunt. Si eu stiu un caz care se imbraca numai la camasa / sacou pe insta si neaparat ceas la mana + fata de serios, dar in realitate e un tip ok care se imbraca casual. Prea mult lux si superficialitate acolo si poze care nu transmit nicio emotie. Transmit doar,, sunt important"

| Bariel a răspuns:

Pai daca tu nu ai reusit in viata ta sa "vrajesti" o femeie, si unul se ofera sa ti de a sfaturi care are minim 5 femei pe langa el tot timpul, fie ele proaste si naive, zic si eu ca merita sa accepti propunerea. Aici e si vina femeilor, problema este ca ele pun botu la aburerile acestor indivizi, daca nu ar pune botul, nu ar exista atatia barbati falsi deoarece logic ar renunta la falsitatea lor daca nu ar avea efect asupra femeilor.