Parerea mea este ca sexul oral ar trebui normalizat in orice relatie si cand ma refer la sexul oral, ma refer la ambii parteneri de cuplu sa isi faca, nu doar unul singur. Sexul oral poate sa te excite mult si ca fata si ca baiat deoarece vezi persoana de langa tine ca se simte bine, daca vreti amandoi deodata puteti incerca un 69. Din experienta mea personala, practic cu iubitul meu de pe putin 4 ani si nu vad dezavantaje, amandoi ne simtim bine. Asculta ma ca atunci cand esti atras sexual de catre o persoana ai vrea sa faci orice cu persoana respectiva, indiferent de ce este deoarece sunteti doar voi 2, unii care isi pun restrictii n au avut niciodata habar ce este aia atractie sexuala. Iubiti va asa cum va place amandurora, deoarece o viata aveti. Daca te iei dupa prieteni/prietene/sfaturi de la oameni care au in cap doar restrictii o sa ai de pierdut. Raspuns final: Da imi place sa mi se faca si sa fac, ma excit in ambele sensuri.
Cred ca oral e mai mult pentru satisfacția partenerului. Atât timp cât bărbatul ii face oral femeii e corect ca și femeia sa-i facă lui
Sexul oral este pentru satisfactia partenerului, daca va faceti amandoi unul altuia totul este normal si excitant.
Partenera mea nu acceptă decât să facă ea, spune că: "E sub demnitatea unui bărbat să se bage cu nasul acolo". O iubesc foarte mult și o las pe ea să "dirijeze" ce anume vrea să facem. Odată mi-a spus că a avut trei orgasme în timpul în care îmi făcea oral, asta mi-a spus, asta vă spun, eu de unde să știu?
Asta este doar in capusorul tau de pervers, ca-n realitate femeie nu se excita in gura!
Ca sa intelegi ce se intampla, apai ia si fa-ti singur o felatie sau suge-i altuia obiectul, sa vezi cata excitare iti produce tie in gura un asemenea act.
Opersoanamasculina întreabă: