| Burlăcelu33 a întrebat:

Fetelor, ce părere aveți despre un băiat căruia îi place să facă zilnic menaj în casă, să spele pe jos, să spele vasele, să calce, care îi gătește zilnic mâncare și prăjituri partenerei, care se spală de foarte multe ori? Ați putea avea o relație cu un băiat de genu?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multe vor prosti sa faca de toate in casa dar sa aduca si 1000 de euro pe luna. Eu castig mai mult si de aia nu vreau partenera altfel dau de pereti cu ea cand a comentat ceva

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Da,de ce nu? La un moment dat, e chiar distractiv să ai pe cineva care să stea cu tine la bucătărie, să vorbiți, să glumiți, să gătiți împreună.Să fie împărțite treburile casnice. Poate într-o zi nu mai ai energie nici cât să te ridici din pat.Atunci,o să ai nevoie de ajutor.Un astfel de băiat știi că o să te respecte mereu,să fie lângă tine,indiferent de circumstanțe, un băiat care să te accepte așa cum ești.Și când aveți activități împreună precum gătitul, e alungată din start monotonia.El e bărbatul care vine acasă și te îmbrățișează cu drag.El e cel căruia poți să-i spui orice, pentru că știi că o să te înțeleagă.
În concluzie, da.Pe mine nu m-ar deranja.
Ar fi chiar distractiv dacă ar exista cât de multe activități împreună.

| whatevernvm a răspuns:

Mai, sa mai faca anumite chestii in casa e ok. Nu mi-ar conveni pe post de menajera cum zice cineva mai sus, dar care sa gateasca cu mine si sa ma ajute la curatenie sau sa mai stranga chestii e ok. Nu vreau sa-mi calce, ar insemna ca e prea perfectionist, nici macar eu nu calc. Dar sa spele vasele, sa mai gateasca si sa ma ajute la curatenie e ok, e normal

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă ai timp să găteşti şi să faci curăţenie zilnic înseamnă că nu ai un job prea important şi bănos. Axează-te mai bine pe obţinerea unui salariu bun. E mai important decât activităţile pe care le-ai enumerat tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Prea plictisitor.Nu vreau un iubit pe post de femeie de serviciu/bucatar.

| Burlăcelu33 explică (pentru anonim_4396):

Aha. Să-nțeleg că preferi un indolent leneș și arogant, bețiv și căruia îi place să dea comenzi gen *adă și mie berea aia, farfuria etc*.
Pe voi nu vă mai înțelege nimeni.
Dacă bărbatul face anumite treburi prin casă și mai și gătește, îl considerați pămpălău sau femeie.
Dacă un bărbat nu face și nu mișcă nimic și e vulgar, atunci e rău că nu are maniere, bun simț șamd...
E jale cu voi, nu vă mai înțeleg...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cata rautate laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Burlăcelu33):

Mda prefer sa fie arogant.N- am zis ca nu vreau sa ma mai ajute si el, nimeni nu-l impiedica sa mai spele pe.jos sau sa dea cu aspiratorul.Dar nu vreau sa faca numai asta si nici sa-mi faca mie prajituri, sa gateasca zilnic sau sa calce.Nu e asta treaba lui.

| kingdrlove a răspuns:

Menaj a troa știe să facă? 0728 531 703 dacă da.