| Dominicc a întrebat:

Fetelor, ce preferati?

Baieti fumatori sau nefumatori? asa ca fapt divers, nu neaparat cum este prietenul vostru!

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Personal, nu-mi pasa, toata treaba e sa nu-mi ceara bani mie de tigari sau chestii de genul; sa fumeze pe banii lui, iar daca e treaba de locuit impreuna, doar in bucatarie sau in balcon.Pentru mine nu e o trasatura definitoarie, nu e o chestie dupa care sa judec omul.Recunosc,nu-mi place sa miroase extrem de tare a tutun, si inca din ala prost sau ca atunci cand il sarut sa am impresia ca e o scrumiera.Prin urmare, daca e fumator, as aprecia enorm sa se ingrijeasca putintel mai mult.Nu-mi place de asemenea sa fumeze ca sa fie 'cool' sau sa se ascunda pe dupa garduri ca sa fumeze la scoala.Astea sunt singurele situatii in care l-as cataloga drept penibil si nu mi-as pierde timpul cu el.
Prietenul meu e fumator, dar rareori miroase a tigara si chiar si atunci miroase bine.happy

27 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Noroc că părerea câtorva frustrate încuiate de-aici (excepţie utilizatoarea Roxana care a dat un răspuns pertinent) nu reprezintă părerea majorităţii fetelor/femeilor.
În general e bine să renunţi la cine te pune să alegi. Dacă mă pune să aleg între ea şi ţigări, renunţ la ea.
Salutări!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

@I'mPerfect(a)!, ca de obicei la capăt de lună, îţi verşi frustrările.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nefumator pentru ca e un viciu urat si care ii si dauneaza, desigur!

@kongeriket, ca de obicei bati campii!

| elasexygagica a răspuns:

Baietii nefumatori love struck eu vreau sa sarut o gurita dulce drooling love struck, nu o scrumiera phbbbbt

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu nu fumez asa ca doresc ca si el sa fie asa, ca sa nu devin fumator pasiv!

| Alisa a răspuns:

Atata timp cat il plac/iubesc acest lucru nu conteaza, e ceva minor. happy

| Romancutza a răspuns:

Nefumator.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Eu nu fumez, deci as prefera un tip care sa nu fumeze.

| NickiMinaj a răspuns:

E prea putin important. In schimb as vrea sa nu fie incuiat in privinta asta.

| pwp a răspuns:

Nefumatori

| PoOfarina a răspuns:

Sincer, prefer un nefumator, in ciuda faptului ca prietenul meu fumeaza. =D

| thegreatgatsby a răspuns:

Nefumatori

| Biuka a răspuns:

In nici un caz nu o sa`mi aleg un fumator. mi se pare un defect extrem. arata faptul ca nu au o educatie normala din partea parintilor. si faptul ca nu au puterea de a se lasa. deoarece stim ucu totii ca multi incearca sa se lase dar nu reusesc. Degeaba ar fi frumos si de treaba. nu suport nici o seunda fumul de tigara. Si cand te gandesti ca ar trebui sa ma saru cu el phbbbbt. mie una nu`mi place deloc. nu mi se pare ca "a fii smecher" inseana sa fumezi pe strada cu ochelarii pusi invers. cu blugii taiati ca la puscariasi. Ps:Nu vreau sa par demodata. sunt o simpla pustoaica de 14 ani si imi plac stilurile extravagante si sa fiutrendy. dar nu gaurita peste tot. si la scoala sa ma ascund ca sa fumez.Am ajuns cam departe cu discutia big grin.asta e doar parerea meawinking. A good daywinking

| AngoOra a răspuns:

Nefumator logic happy
am altceva de facut mai bun decat sa stau in fum de tigara toata ziua...mai ales ca nu-l suport

| Jadis a răspuns:

Toti nefumatori...eu aleg fumator, e mai smecher

| piticapitika a răspuns:

Prietenul meu e fumator, nu ma deranjeaza. happy

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Nefumatori normallaughing

| LifTwist a răspuns:

Nefumatori

| Denii_9937 a răspuns:

Nefunumatori

| anyska a răspuns:

Nefumatorrr! dar ar fuma (chiar si intrecut, chiar si o tigara ) si-ar lua adio instant de la o relatie... nu nu nu!

| anyska a răspuns:

Ati observat ca cineva a dat un vot ''stupid'' la toti cei care au raspuns nefumatori laughing). Cred ca se simte cu musca pe caciula ca fetele prefera baieti adevarati nu fumatori happy

| iuliutssa a răspuns:

Nefumatoritongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nefumatori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nefumator din "n" motive. Principalul: Nu suport fumul de tigare.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricine ar spune "nefumatori". Dar daca tin deja la un baiat care fumeaza, nu cred ca ar avea vreo relevanta daca face asta.

| mada18 a răspuns:

Nefumatori

| 1Ddaiana a răspuns:

Eu soncer prefer fumator, mi se pare ca pare mai masculin, eu nu fumez, adica pot sa trag in fum de la cineva doar pentru distractie dar nu sunt fumator pasiv... in gasca mea de prieteni toti fumeaza...si fete si baieti, eu una nu fumez dar imi plac baietii care fumeaza