Și dacă aș fi fost flămândă, nu aș mușca dintr-o persoană. Singurul care m-a mușcat a fost un câine de pe stradă, fără motiv.
Sunteți fericiți, voi, ăia care sunteți împotriva eutanasierii câinilor comunitari?
Acesta ar fi un act de canibalism, nu consider ca e cazul sa se recurga la asa ceva indiferent de situatie
Bai pervers mic! Bai... daca ar fi sa aleg o varianta atunci neaparat ar trebui sa si detaliez, iar daca as face-o m-ar bloca astia de pe TPU
De cate ori ai mai folosit replica asta?
De cate ori este nevoie sa fac cunsocuta calitatea ei. Te simti inclusa in ea?
Nu, chiar deloc. Ar fi trebuit?
BIneinteles. Hai ca te iau si pe tine
Hay pha
Am fost drogat cu bere Reds...
Minti, minti, minti
Oricum, crezi ca asta te-ar scuza in vreun fel?
Asa e. nu sunt alcoolic, deci acum m-ai prins intr-unul din ofsaidurile ale ultimelor decenii de a nu a avea o scuza la indemana.
Atunci recunoaste
(nu stiu exact ce, dar recunoaste)
Il recunosc pe 'nu stiu". este rivalul meu de la examene.
Ti-am zis eu ca ma enervezi. Lasa-ma sa imi descarc nervii pe tine. *il impinge pe spate in pat, se pune peste el, scoate un cutit de sub perna si il omoara* acum pot merge sa beau lapte cu nesquik in liniste
Si atat de mare extazul a fost pana la momentul sangros. FUCK! Macar indox-ul era de calitate?
" *il impinge pe spate in pat, se pune peste el, scoate un cutit de sub perna si il omoara* acum pot merge sa beau lapte cu nesquik in liniste" doamne fereste! pai laptele era cald macar?
Rece e mai bun.
Ce dragut, iti exprimi furia prin caps lock. E chiar dragut.