| mii a întrebat:

Fetelor... ce va place la un baiat?batting eyelashes

20 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Daca nu am tot dat raspunsuri pe subiectul asta de...
-cum gandeste, si cum isi vorbeste gandurile
-mainile, ochii, buzele
-cum vorbeste cu mine.Nu injuraturi din-alea porcoase de-ti vine sa o iei la sanatoasa, nu fai/fata
-interesul fata de mine si tot ce am.De la familie pana la motan

| elasexygagica a răspuns:

Prietenul lui ascuns in pantaloni

| Romancutza a răspuns:

Sa fie elinsusi, sa fie cel mai bun prieten pe care cineva la-r putea avea.Sa inteleaga problemele altora, sa ii deie sfaturi bune, sa nu-si minta prieteni.

Sa fie amuzant, sa fie educat, si sa stie sa se descurce in fiecare situatie.

| Carmen a răspuns:

Sa stie cum sa ma cucereasca

| A12NDRA a răspuns:

Pai mie imi place la un baiat.
-simtul umorului
-cum se comporta
-cum vorbeste
-cum gandeste
-si in unele cazuri, cum arata

| Ciprian a răspuns:

Nu sunt fata, dar cred ca acestora cel mai mult la un baiat le plac banii, apoi aspectul fizic si apoi alte chestii...La majoritatea fetelor asa se intampla

| Crisstina a răspuns:

Acel ceva care il diferentiaza de celialti baieti...

| Emma a răspuns:

Poi in primul rand zambetulbig grin

Si apoi modul lui de a fibig grin

Xoxo

Nu exista un anumit fel de baiat care sa mi placa, fiecare e special in felul lui.si cea mai speciala persoana este cea pe care o iubesti, pur si simplu nu i vezi defectele

| Anablondyi a răspuns:

Sa arate bine si sa fie de gasca si mai tupeist adica sa nu-i fie rusine de nimic blushing asta mi-ar palcea si sa fie nebunaticc :X si daca ii zic un banc bun sau o gluma buna sa nu se uite la mine ca la felu sapte si sa zica ''nu m`am prins ''rolling on the floor adica sa aiba simtu umoruluismug:X:X:

| BlueDreams a răspuns:

Ceea ce ador la un baiat e daca stie sa ma faca sa rad, ochii, sesnibilitatea, personalitatea puternica (ca sa semanam putin), pofta de viata, energia, optimismul si bine inteles felul in care iubeste. Ceea ce noua fetelor ne place la un baiat sunt mereu trasaturile lui de caracter, chiar daca nu ne dam seama aspectul fizic uneori ne lasa rece. Un baiat sigur pe el, amuzant, energic, usor sensibil e mult mai atractiv decat un pachet de muschi care te face de ras in public nestiind sa lege doua vorbe.winkingMerry Christmas!

| cryssa a răspuns:

Pai...cand ma uit in ochii unor baieti vad o sclipire apartesmug, nu stiu daca stii despre ce vorbesclaughing
si imi place sa imi ofere acea senzatie de siguranta si linistehappy
in general imi plac baietii jucausi, daca sunt sseriosi ca mine relatia devine monotonalaughing
imi place sa am ce discuta cu acel baiat, modul in care vorbeste, felul in care zambestelove struck, felul in care rade...
imi plac baietii intelegatori si deschisi
dar cea mai mare calitate pe care o poti atribui unui baiat este sinceritatea...parerea mea...

| Fifylici a răspuns:

Modul cum gandeste.

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Ochii :X
si felul lui de a gandi, de a vedea lumea happy

| Andreea3219 a răspuns:

Pai felul in care vorbeste, fizicul, tandretea, buzele...si multe alte lucruri ce nu trebuiesc date din casalaughing

| AdelinaC a răspuns:

Seriozitatea si maturitatea, restul nu ma intereseaza

| Muceas a răspuns:

Buna!

1.Comportamentul;
2.Amorul!

Glumesc, umorul.
3. Ochii;
4.Si foarte putin cum arata, dar ochii fac totul devil

Craciun Fericit!

| bibicu0552 a răspuns:

Ochii...si felul cum vorbeste(fiecare are un stil aparte)smug

| Ann3 a răspuns:

Pai... felul cum zambeste, cum se uita la tine cand nimeni nu il vede, cum iti vorbeste, te baga in seama si te apara... in NICIUN caz banii sau aspectul fizic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii, simtu' umorului si creieru' laughing

| babyyou a răspuns:

In primul rand felul cum se comporta, iar din punct de vedere al aspectului ochii, buzele.

Întrebări similare