Pai daca iti place o fata si ea te considera dragut, ( e f important sa ii placa si ei de tine ), partea cu timiditatea se rezolva. Daca si ea iti da semne ca ii placi atunci fa-i anumite gesturi sa inteleaga ca e reciproc. depinde in ce circumstante va intalniti... la scoala, in pauze. odata ce ajungeti sa va cunoasteti timiditatea iti va disparea cum nici nu iti vine sa crezi! Nu esti mai urat din cauza asta, fetelor nu le plac nici baietii cu prea mult TPU, ce e prea mult strica fata daca te place trebuie sa aiba rabdare sa te descopere si sa vada cum esti tu cu adevarat. sper ca timid nu este egal cu plictisitor in cazul tau, pentru ca asta nu e bine. dupa ce ajungi sa o cunosti surprinde-o la tot pasul cu orice poti Bafta!
Parerea mea este ca cei timizi in general sunt mult mai seriosi. Mie una un baiat imi place mai indraznet mai golan dar in ceea ce priveste timizii mi se par mult mai ok adica nu as vedea un timid sa insele sau sa minta mai mult imi imaginez ca sunt romantici.nu stiu nu am avut parte dar asa vreau sa cred eu. Cat despre uratenie...frumusetea vine din interior nu conteaza prea mult zicicul pentru ca el imbatraneste se urateste dar sufletul ramane mereu acelasi si fetele degeaba isi aleg unu frumos si sa le bata sau sa le insele injure sau mai stiu eu ce cand pot sa'si aleaga unul dragut.(pentru ca pentru fiecare exista pereche si nimeni nu e urat...toti suntem frumosi in felul nostru.fizic ma refer ) si sa aiba si un suflet bun sa aiba grija de ele si sa le apere. Deci daca sti ca esti bun la suflet nu ai de ce sa te simti urat. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si o sa vezi ce bine o sa te simti :*
funda?
Buna! ne place ca baiatul sa fie insushi el sa nu se prefaca, trebuie sa fii mai indraznet, te vei deprinde cind vei avea mai multe fete si atunci vei stii cum sa le cuceresti.fii mai vesel mai comunicabil, sa nu dai intrebari prostesti ca asta va ingrela situatia.succes!
DyDy_3450 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: