| Johnny69 a întrebat:

Fetelor, ce va place si ce nu va place la iubitii vostri?

4 răspunsuri:
| anastasia2222 a răspuns:

Pai mie imi place ca stie sa ma asculte, ma intelege si ma iubeste pentru ceea ce sunt

| FemeiaPisică a răspuns:

Când o să am aşa ceva poate o să îţi răspund şi la întrebare.

| Joannaaa28 a răspuns:

Lucrurile care îmi plac în general la el: păi..ador să petrec timpul doar cu el separat de prieteni, dar sunt ok și ieșirile cu prietenii.Atunci când primesc o floare fără să fie ziua mea, sau ceva special. când renunță la orgoliu și mă caută.îmi place să mi se spună bună dimineața și noapte bună ..sunt multe de spus aici
Lucruri ce pur și simplu nu le suport:să mi se închidă telefonul în nas,să mi se vorbească diferit când e cu prietenii, să nu țină cont de părerea mea, să nu stea să discutăm când avem o problemă, să uite când promite că mergem acolo, facem aia șamd.

| cineva666 a răspuns:

Imi place sa ma respecte,sa fie grijuliu cu mine,sincer,sa fie glumet,sa mi ofere flori nu doar cand e ziua mea, sa ma faca sa ma simt iubita, fapte nu vorbe etc... Nu-mi place sa ma minta, sa nu aiba cuvant, sa nu fie mereu serios..adica sa mai si glumeasca etc. Eu vorbesc in general ca iubit nu mai am de ieri. In relatie am fost respectata, iubita dar. era mult prea serios(nu prea facea glume, radea), mereu se plangea de cate ceva. era o relatie plictisitoare, nu eram fericita

Întrebări similare