| Vodkas a întrebat:

Fetelor, cele care aveți bărbați "balanță" lângă voi. A încercat vreodată să vă schimbe? Vă acceptă așa cum sunteți sau mai are momente când ar vrea să schimbați ceva ce lor nu le convine?! ^_^.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca crezi in zodiac cred si eu ca vrea sa te schimbe.

| Happyjump a răspuns:

Nu mai crede in Zodiac, si ce daca e Balanța?!? Acuma doar n-o sa-mi schim viata doar pentru ca asa am citit in ziar dimineața

| Striker14 a răspuns:

Aghogo are perfecta dreptate, sunt balanta sima regasesc. Insa e si un mic secret: Daca iubim cu adevarat o sa facemorice caa partenera sa se simta bine.

| sirD a răspuns:

Ideea ca pozitia planetelor la nasterea cuiva ii va influenta personalitatea, este retardata

| ahgogogo a răspuns:

Mda,eu am avut o relatuie destul de lunga cu un baiat din zodia balanta,defectul lor este ca nu au puterea de a refuza pe nimeni,si de aceea exita riscul de a fi inselata,alt defect ar fi ca sunt niste persoane capabile sa disimuleze foarte bine si nici macar sa nu-ti dai seama de greselile pe care le face,si apropo nu se lasa pana nu obtine ceea ce vor, sunt ambitiosi, inteligenti, buni manipulatori, daca te-ai certat cu ele si sa sicem ca-i dai tu papucii nu se lasa pana nu se impaca cu tine doar pentru ca nu suporta sa fie refuzati.Sunt misteriosi si mereu nu sti la ce sa te astepti de la ei, sa nu uitam ca sunt foarte slobozi de gura, nu pot tine un secret intotdeauna sa te astepti ca poate discuta cu prietenii lui chiar si detalii intime dintre voi!