| Flaviussssss a întrebat:

Fetelor, chiar dacă voi nu prea recunoașteți...Un băiat cu o mașină frumoasă (cel puțin, la prima vedere) vi se pare mai atrăgător? happy

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Baiatul fiind in masina, pare mai atragator, dar nu pentru ca ar fi, ci pentru ca masina atrage. happy
Scuze ca prima parere e a unui baiat.

| RAY a răspuns:

Dar pe tine te atrage una urata care merge cu ultimul bmw sau masina de sport? o masina nu te face mai atragator din punct de vedere fizic, singurul lucru care atrage o fata /un baiat este aspectul fizic
mergi pe strada si il vezi pe asta http://www.rafichowdhury.com/wp-content/uploads/2016/02/timthumb.php_.jpg si tu ca baiat intorci capul dupa el da fetele, si fetelor le plac barbati frumosi ele nu sunt de pe alta planeta sa stii asta, fata va fi atrasa de masina ca mine de un nou gadet aparut vazut la cineva

| Mădăd26 a răspuns:

Da,mi se pare mai atragator dandu-mi impresia ca este mai realizat decat un baiat fara masina. Dar asta nu inseamna ca il vad mai atragator pe el la aspect.

| pufipo a răspuns:

Bună, chiar dacă are maşină sau nu, depinde cum arată respectivul
dacă e urât cu spume sau poftim, nu m-ar atrage, de ce m-ar atrage maşina?

| GrungyCacti a răspuns:

Mie mi se par plini de ei si cand vad unul cu o masina tunata si aparent scumpa intorc privirea. Stiu ca in mintea lor, ei cred ca sunt niste aspiratoare de femei. Pe mine ma irita mai mult decat sa ma atraga. Nu suport infumuratii, oricati bani ar avea.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu mai atragator din punct de vedere fizic, ci mai interesant. Orice femeie isi doreste langa ea un barbat cu o situatie financiara buna, sa nu ne ascundem dupa deget, dar conteaza si alte aspecte. De ex. un cocalar/interlop cu o masina super nu o sa mi se para in veci interesant. Conteaza si cum ai facut banii.

| Issabelle6789 a răspuns:

:-)) degeaba are o masina frumoasa daca el e tot urat.Te uiti la masina, e frumoasa si treci mai departe.

| FemeiaPisică a răspuns:

Dar, ce? Copilul o să semene cu maşina sau cu cel care o conduce? Dacă are o maşină scumpă, automat atrage atenția persoanelor profitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sicer, nu ma las impresionata de o masina, dar de soferul ei da.

| cristi202 a răspuns (pentru RAY):

Nu e chiar asa, baietilor le plac fetele frumoase pentru ca la ei conteaza privirea, ce vad in fata ochilor, de aceea se si vinde la ei sexul cel mai bine, caci vad, si vor, fetele in schimb, se uita mai mult la ce e in capul baiatului, caci se vor a fi ascultate, intelese, si vor sa li se acorde atentie, ori, asta faci cu capul. Cind am inteles asta, am scapat de timiditate, pentru ca niciodata nu am fost un baiat/barbat "bine", nu am aratat bine fizic, dar totusi, folosindu-mi mintea, am reusit sa atrag atentia unor fete.
Cred ca ti-am dat si raspunsul la intrebarea daca ar merge vreun baiat cu o fata urita cu BMW. Desi, omeneste vorbind, te poti astepta la orice.