| Subtill23 a întrebat:

Fetelor, contează mărimea unui băiat când vine vorba să-i faceți sex oral? Mă refer, că atunci când îi desfaceți băiatului nasturii de la blugi și constatați că are un huge penis, vă lasă o impresie mai bună? Vă excită când vi se întărește în gură un penis imens, în comparație cu unul mediu? Vă dă un penis mare senzația că acesta vă va oferi un sex intens/plăcut comparativ cu un penis mai mic?

3 răspunsuri:
| noink a răspuns:

Mie personal nu imi plac penisurile uriase. 17 cm pentru mine e deja maxim. Sincer nu prea conteaza, pentru mine cam deloc, fie ca e mare sau mic. Mai mult conteaza cum stie sa te satisfaca, ca poti sa ai ditamai scula si sa nu te stii juca cu ea. Nu imi lasa o impresie mai buna daca are penisul urias. E cam la fel...Pe mine m-ar excita orice penis care mi s-ar intari in gura, e sexy, nu mai conteaza marimea. Penisul mare nu imi da impresia ca si sexul va fi mai bun dpdv calitativ. Voua barbatilor va pasa prea mult de marimi.

| Li200La a răspuns:

Depinde de femeie. Eu știu femei care sunt satisfăcute numai de pensiuni mici spre exemplu. Eu personal n am preferințe dar prefer unul mai mare. Și da mă excită ca mi se Întărește în gura sau când își da drumul plus ca ăsta e un semn ca fac ce trebuie practic

| TPU2007 a răspuns:

Ba am zece ani și îl am de cinci cm!