Nu, conteaza instrumentul cu care-i dotat baiatul, ca banii nu suplinesc instrumentul!
In schimb banii conteaza enorm pentru prostituate, ca asta-i meseia lor, fac sex pe bani!
Am înțeles. Dar dacă să zicem că băiatul respectiv e urâțel, nu prea musculos, dar în schimb, are penisul mare...Ai mai face sex cu el?
Pentru mine personal nu conteaza frumusetea exterioara, conteaza sufletul omului, conteaza inteligenta lui, fizicul este pe locul 3 iar banii pe ultimul loc.
Eu una mi-am ales un barbat obisnuit, foarte inalt si cu trup atletic, ma rog, pe vremea aia faceam sport de performanta amandoi, asa ca, ne-am intalnit la acelasi club sportiv. M-a impresionat inteligenta lui si blandetea cu care imi vorbea, partea cu banii nu a jucat nici un rol la momentul ala, amandoi eram saraci, asa ca, nu avea importanta, era pe vreamea comunismului, cand toti eram la fel. Cat priveste sexul, a venit mai tarziu, dupa ce ne-am casatorit, ca un bonus... ca deh, nu poti sa-ti alegi barbatul dupa masura penisului, inainte sa-l cunosti, nu? Unele din noi suntem norocoase, altele nu.
Cine spune ca situatia materiala nu conteaza, minte! Acum nu spun sa fii materialista, insa nu poti face sex cu un om al strazii... Intelegi ideea?
noname230 întreabă: