anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor conteaza pentru voi daca prietenul vostru isi epileaza parul pubian inainte de face dragoste, sex? Adica are vreo importanta sau nu, e mai plaut sau nu? rog seriozitate plus glume

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Daca e metrosexual - probabil ca pentru el e o metoda da a-si creste respectul de sine prin asta! Daca e sa ma intrebi pe mine [ sunt barbat ] ti-as spune ca nu-s pentru epilat parul pubian dar nici stuf. Eu cred ca trebuie sa existe o masura in tot si toate si mai presus de asta nu stiu cum s-ar simti daca nu ar vedea ca are si ceva pe acolo - nu ar simti ca face sex cu un copil (pe urma cine stie, corupere de minori, Doamne fer)
Stai linistit Alexandru, nu esti mai atragator fara par. Barbatul e barbat si trebuie sa aiba si semne de masculinitate ca altfel e o fetita. Multi nu stiu sa-si decaloteze pielea de pe penis si se epileaza... Vai noi!

| ancaval a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat, cam nu te intereseaza unele lucruri. Macar vara ai putea sa te epilezi ca ii cald si mai transpira omu, iarna iti tine cald. Oricum stai linistit daca fata te iubeste nu face figuri.

| uiteasa a răspuns:

Parere de fata..imi place sa iubitul meu sa fie ras, nu piele fina ci sa fie de cativa mm. acu daca ar fi ras perfect ar arata ciudat si cu parul cat casa pare neingrijit...asa cum ti-am spus mi se pare ff sexy

| bzbzbz a răspuns:

Pentru mine conteaza..nu mult dar e mai placut sa fie epilat si "curat"

| Ciobotaru_Diana_1994 a răspuns:

Ce pot spune... daca se dezbraca si are ditamai stuful.e cam ciudat. putin par acolo nu strica.dar nici sa stai sa il dai la o parte cand faci sex, stii? si in plus. daca e iubire..asta conteaza mai putin