| siwel a întrebat:

Fetelor, conteaza sau nu prea pentru voi daca un baiat e intr-adevar credincios (nu religios), adica tine cont de Dumnezeu in ce face zilnic?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Conteaza, bineinteles, deoarece un barbat credincios este si un barbat cu stabilitate morala si unul pe care o femeie se va putea baza mereu. Crestinii sunt cei mai comozi si mai de dorit oameni de fapt. Ei nu injura, nu fura, nu mint, ci doar iubesc. Cine are frica de Dumnezeu, isi iubeste aproapele cu siguranta. Pentru mine aceasta trasatura a sotului meu a cantarit cel mai mult in balanta cand l-am ales. Nu m-a dezamagit niciodata.

16 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Pentru mine conteaza. Atunci cand trebuie sa faca ceva, bun sau rau, sa tina cont de Dumnezeu. Atata timp cat traieste cu frica de Dumnezeu si crede in El, va face lucrurile bune, din toate punctele de vedere.

lolita
| lolita a răspuns:

Intotdeaun am avut problema ceu baitetii din cauza ca eu nu sunt credincioasa si chiar nu ma interesa parera celui de sus. din fericire sotul meu nu este credincios.

| madalicious a răspuns:

Nu. Dar m-ar deranja daca ar fi un obsedat de Dumnezeu si religie.

| Silvia a răspuns:

Nu

| Parintele a răspuns:

Pentru mine cei care cred in zei sunt niste persoane in care nu poti avea incredere, oameni care nu-si pot pune baza in fortele proprii ci in puterea unora care nici nu exista. Nu m-as combina cu una "credincioasa". Am avut o prietena care atunci cand faceam sex la ea acasa dadea icoanele jos de pe pereti, deci.nici chiar asa!

| VodkaCoca a răspuns:

Eu sunt genul ala d fata care "pana nu vad nu cred", cand dumnezeu se va prezenta pe pamant la usha mea cu un buchet de flori si o ciocolata atunci o sa cred laughing)), acum pe bune nu sunt credincioasa, pana nu vad fapte concrete nu cred, asta este, mama imi zice mereu atunci cine crezi ca a creat pe adam sh eva ce sfarsit crezi ca o sa facem toti. sincer nu am raspunsuri la intrebarile astea dar nu ma intereseaza. happy

| Linda a răspuns:

Pentru mine a fost foarte important ca sotul meu sa fie credincios, sa reuseseasca sa traiasca dupa principii morale. Fiind medic, predand la universitate, poate as fi stresata ca nu este loial dar asa nu simt relatia noastra vulnerabila din acest punct de vedere. E judicios cu banii, responsabil, de cuvant, isi iubeste fiica si pe mine, deci e foate bine.

| LuS[z] a răspuns:

Da conteaza.Sa nu fie ateu ca palaughingdar nici credinciosul credinciosilor.Sa fie normal si din punctul asta de vedere

| Deeiu a răspuns:

Nici pentru mine nu conteaza, atata timp cat ma iubeste sau macar stiu ca tine la mine. e nemaipomenitlove struck`

| dede16 a răspuns:

Pai nu mi-as dori nici un baiat care sa fie obsedat de religie dar nici unul care sa faca toate nelegiuirile big grin

Răspuns utilizator avertizat
| stillhartu a răspuns:

Cu cat mai necredincios, cu atat mai bine! Deci, pe bune, nu cred ca as putea suporta pe cineva langa mine care dupa ce facem dragoste, mearge sa se roge 3 ore pentru ca a pacatuit. Sau orice altceva de acest gen. Din punctul meu de vedere, cei care nu cred in aceasta divinitate, sunt mai "normali" ca sa zic asa. Sunt mai deschisi la minte, dispusi sa faca mult mai multe lucruri. Nu am nevoie de un limitat. Deci, da, conteaza.

P. s Nu-mi dati iarasi "stupid" ca m-am saturat de ele! E asa de rau faptul sunt necredincioasa? In fond, e alegerea mea. Cum tu crezi ca exista cineva acolo ce traieste in cer, la fel cred si eu ca nu este nimeni care traieste acolo in cer. Simplu, nu?

| Laura_5858 a răspuns:

Conteaza... nu imi plac persoanele obsedate de religie (stiu ca ai zis credincios, nu religios) care se gandesc daca e un pacat ceea ce fac in momentul ala. Nici persoanele care se gandesc ce ar face Iisus in locul lor ( http://en.wikipedia.org/wiki/What_would_Jesus_do%3F ). Imi plac baietii care sunt pur si simplu EI (pot sa creada sau nu in Dumnezeu, nu-mi pasa, asta nu este un criteriu de alegere al oamenilor).

| izvordemunte a răspuns:

Absolut, pentru mine da. Adica sa se gandeasca inainte de a face ceva daca e bine sau nu, sa aiba incredere si sa actioneze corespunzator. Nu ma intereseaza religia/teologia, dar e grozav cand e intr-adevar spiritual, cand crede ca exista ceva mai presus de noi toti, cand stie ca orice e posibil, dar nu orice e permis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu @alisa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...pentru mine nu prea conteaza. chiar imi plac baietii mai...raiwinking

Întrebări similare