Da sincer eu acum 2 ani eram in clasa a cincea acum trec pe a 8-a cum am vazut-o in clasa am ramas vrajit si m-am otorat sa ii spun ca o plac in prima data ne-am imprietenit ma credea un prieten bun ca i-am zis a ramas socata nu prea a mai vorbit cu mine apoi peste cateva luni m-a itrebat daca imi mai palce de ea din frica de a nu mai vorbii cu mine niciodata am mintit-osi ma spus nu dar de 2 ani ma tot chinuie sentimentul de iubire sa o vad in fiecare zi si sa stiu ca o iubesc iar ea ma crede doar un prieten ma face sa imi pierd mintile complet
Nu toti sunt la fel, depinde cati ani ai, daca ai pana in 16 ani ai sanse mai mari sa gasesti un baiat sa iti fie fidel, insa de la 16 in sus cu fiecare an iti scad sansele sa gasesti un baiat fidel. Se mai intampla si cazul cand el este fidel si fata face pe indiferenta prea mult timp si el incepe sa isi piarda interesul.
Sunt putini baieti care mai pretuiesc dragostea, in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ei, a avea o fata langa tine e ca si cum ai avea o soseata. Cand se murdareste, te schimbi cu alta pereche. E aiurea, dar asa a fost mereu.
Nu chiar nu sunt asa eu una am gasit un baia si la inceput credem ca isi bate joc de mine si am inceput sa fiu indiferenta sa nu i mai ras la tel alea alea si asa vezi cat te ub si daca tine la tine
Fiecare baiat este in felul lui de a fi..nu sunt deloc la fel chiar din potriva..sunt si timizi si indrazneti dar mai multi timizi, ma rog pentru mine la voi nu stiu cum e.dar... daca ii arati unui baiat ca il iubesti mult si ii arati cat il iubesti el nu prea isi da cu interesu si o sa te insele..mai rar gasesti baieti in care poti avea incredere...
stefana_9572 întreabă:
Remusopen întreabă: