Atractia fizica este involuntara,adica nu stim ceea ce ne atrage,dar studile arata ca fetelor le plac badboys,babat frumosi,hotarati,indiferenti,aroganti etc
dar cel mai important aspect este aspectul fizic,te plac isi ofer o sansa,nu te plac nu isi ofer nimic, fetele in functie de cicllu au preferinte diferite, la menstrautie prefera barbati feminimi iar la ovulatie aia mai masculini
inaltimea, fata simterica, musculos, personalitate dominanta, fetele aleg ce alegeau stramoasele noastre un mascul alfa, degeaba intrebi fetele ce vor ca ce ne place e involuntar
Sa fie curat imbracat, placut mirositor, sa fie respectuos si sa se comporte frumos.
„cineva" zice: „Sa fie curat imbracat, placut mirositor, sa fie respectuos si sa se comporte frumos." Interesant. Dar așa era și marchizul de Sade.
E o diferenta cer-pamant de la ce vor spune fetele ca vor si ce vor de fapt. Faza e ca nici ele nu stiu ce vor.
Din moment ce atractia fizica e involuntara cum sa stie ce vor?
Nu la atractie fizica ma refer. Uita-te la ce raspunsuri au dat fetele / femeile aici si uita-te cu cine sunt ele impreuna. Trage singur concluziile.
Fetele au dat raspunsuri rationale, asta e ca daca ai intreba pai de ce gandaci nu isi plac sau de isi place gustul dulce? nu poti intelege omul prin ratiune el find o fiinta emotionala, fetele sunt programate sa se simta atrase de barbati alfa pentru binele evolutiei umane, comportamentul nu atrage pe nimeni poate doar ca amic, prieten atat, dar cand vorbim de atractie aspectul fizic conteaza 100%, vezi filmul experiment au adus oamenii aproape sfinti in loborator ce au facut apoi a suprins pe toata lumea, omul este o fiinta emotionala, nu noi controlam ceea ce ne place sau ceea ce nu ne place
Daca totul se rezuma la aspectul fizic, atunci explica-mi cum de exista barbati "urati" cuplati cu femei "frumoase".
Da-mi cateva exemplu, sunt foarte curios care femeie frumoasa sta cu un barbat urat dar sarac
As vrea sa fie un gentleman... romantic dar nu mereu. sa aiba un aer misterior ca si cum ar ascunde ceva. sa para increzator pe sine dar sa aiba laturi sensibile care nu le arata... si bineinteles sa aiba sarcasm.
In ceea ce priveste aspectul fizic nu caut sa aiba patratele. chiar deloc. Atractia fizica difera de la om la om.
Sa fie inalt, sa stie cum sa se imbrace, vorbeasca, sa stie sa impresioneze placut, sa fie romantic, glumet, cam astea sunt la baza zic eu! funda?