Ar fi in regula. Te intelegi cu omul, de ce sa nu te imbratiseze? Nu e ca si cand te-ar saruta sau ceva...
Numai ai grija, fetele din ziua de azi din pacate sunt cam lude si interpreteaza te miri ce. Deci, ai grija cu ce persoana ai treaba, ca poate te trezesti ca te cere in casatorie ziua urmatoare
Iti spun eu ca ele sunt ipocrite si mint, sti ce se intampla? se face niagara intre picioarele lor
Nu si daca amicul e urat...ca majoritatea uratilor is in friendzone.
Da aici iti dau dreptate
E o chestie între amici, aș reactiona la fel.Nu înțeleg care-i treaba, eu fac asta tot timpul cu prietenii mei e un fel de a-ți arăta afecțiunea față de ei, nu e așa mare lucru.
Poate pentru tine e "semn de afectiune" dar sunt destuli tembeli care interpreta altceva din acea imbratisare.
Da ai dreptate asta depinde și de gândirea acelei fete, insă eu n-aș cataloga o imbrățiare în gesturile care se interpretează, mai ales când e vorba de o amică.
Eu i-ași da de l-aș julii si apoi l-ași intreba daca mai are tupeu sa o mai faca odata
As interpreta gestul ca fiind ciudat, dar dragut/dragastos...nu m-ar deranja...:-)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: