| stefystefy76 a întrebat:

Fetelor....cum arata baiatul perfect pentru voi?

Răspuns Câştigător
| kx123 a răspuns:

Pai, atata timp cat nu sunt perfecta, nici el nu poate fii. doar in cazul in care eu l-as vedea perfect. Pana atunci. mi-as dori un baiat intelegator, destept, glumet si frumusel. Nu am pretentii mari deoarece nimeni nu e perfect.

23 răspunsuri:
| DAC a răspuns:

Pentru mine, baiatul perfect arata ocrotitor, sensibil, cu stangacii din acelea mici de emotie ca ma are in preajma. Acel baiat care ma face sa ma simt in siguranta, care ma pupa pe frunte de mai multe ori decat pe buze, care ar irosi zile intregi sa-mi confectioneze un cadou manual, in loc sa piarda 10 minute pentru a arunca banii pe bijuterii scumpe, caruia nu i-ar pasa de nimic, daca intr-o zi, l-as lua de mana si i-as propune sa fugim.
Baiatul acela care mi-ar respecta deciziile, chiar daca uneori l-ar durea urmarile lor, care mi-ar arata unde gresesc, chiar daca nici el nu s-ar pricepe prea bine.
Asa ar arata...

| Gabica a răspuns:

Andy SixlaughingGlumeam, desi imi place.Ideea e ca nu imi creez un ideal pentru ca nu vreau unul. Vreau doar pe cineva care sa ma faca sa ma simt fericita!

| unknownn a răspuns:

Ca mine arata.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| Andreea304 a răspuns:

Daca il gasesti, sunama!

| αlεxTzure a răspuns:

Pe matrimoniale laughing

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Nu exista barbat perfect am vrea noi.happy

| Azµre a răspuns (pentru AllForOneAndOneForAll):

Așa cum nici femeie perfectă nu există, în schimb poți găsi partenerul perfect pentru fiecare dintre noi, atâta timp cât îl iubești și te iubește, este persoana perfectă, numai și numai pentru tine.
Corectează-mă dacă greșesc.

| unknownn a răspuns (pentru Azµre):

Ea cu fata aia de bomfaier mai are si pretentii. Pun pariu ca in poza n-o zambit pentru ca are dintii ca la sina de cale ferata, dinte lipsa pauza.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns (pentru Azµre):

Dreptate happy eu ma refeream in general.nu toti gandesc asawinking

| Azµre a răspuns (pentru unknownn):

Nu fi rău! happy

| ViseMaicăVise a răspuns:

Ca Nikki Sixx;))
http://i85.photobucket.com/......565a8c.jpg
Aah, sper ca ati vazut ca e brunet cu parul lung si ochii verzi... anyway, orice colorit si freza e welcome :D...
Dar musai dulce, amuzant, intelept, sa am ce vorbi cu el, protector si sa ma dea gata asa cum o face el... ah, si sa cante! (asta nu-i asa de musai) :X

| Denisa20000 a răspuns:

Nu exista baiatul perfect happy

| MadyHas a răspuns:

Biatul perfect nu il vom gasi niciodata. Daca are bani si masini nu te iubeste. Daca te iubeste nu are bani si masini.Deci nu exista asa ceva.Dr pentru mine pr meu este perfect.Il iubesc si ma iubeste, nu conteaza averea sau bunurile materiale

| iarin a răspuns:

Eu sunt o norocoasa mi-am gasit baiatul perfect din punctul meu de vedere. E dulce, sensibil, tot timpul ma surprinde cu cadouri facute de manutele lui, nu bea, nu fumeaza, e inalt, brunet cu ochii aproape negrii, adorm si ma trezesc auzind un "Te iubesc" spus din inima, cand sunt suparata ma intelege si ma face sa rad, nu ma lasa sa stau suparata pe el mai mult de 10 min. Ca orice pers are si defecte dar astea sunt inexistente pentru ca-l iubesc enorm de mult!

| MiruuuDeea a răspuns:

Din pacate, nu exista.happy

| FamousGirl4 a răspuns:

Fizic: Inalt, suplu, bine lucrat, brunet, ochii negri sau albastri, mereu sa se ocupe de el. Moral: protector, rebel, amuzant, inteligent, sa stie sa se poarte cu mine si cu cei din jurul lui, sa nu-si bata joc de cei care tin la el. Dar stii, alti nu stiu sa citeasca! Frate, pana la urma ai dreptul sa zici cum iti doresti acel baiat. Conteaza daca il gasesti sau nu?! Dar pentru tine cum arata?:*

| ZeUs27 a răspuns (pentru FamousGirl4):

Ochii verzi sunt mai frumosi si mai speciali decat toti!

| FamousGirl4 a răspuns (pentru ZeUs27):

Crezi? eu ii am verzi si mi-ar placea sa ii am negrii sau albastri

| MartinelFrumuselul a răspuns:

Pai dupa parerea mea baiatul perfect nu exista. Daca ar exista acesta ar trebui sa fie calm dulce inteligent intelegator milos sufletit si foarte iubitorhappy normal conteaza si infatisareahappy

| Alfreda a răspuns:

happy Ce de pareri happy Baiatul/ barbatul perfect este acela de care te vei indragosti. De ce?! Pentru ca il vei iubi asa de mult incat vei ignora orice defect pe care ar putea sa il aiba. Barbatul perfect e cel care te face sa te simti frumoasa, chiar daca nu te-ai aranjat, cel care te face sa te simti protejata. Judecam prea mult barbatii.dar ar trebui sa ne intrebam : oare noi suntem perfecte? Stai linistita, il vei gasi pe acel barbat pe care il cauti...fiecare are perechea sa!

| EL92 a răspuns:

Barbatul perfect nu :
-bea;
-fumeaza;
-intarzie acasa;
-exista laughing

| ododoo11 a răspuns:

Ca si prietenul meu

Întrebări similare