Ma inchin in fata ta, frate!
Si eu frate...permite-mi sa fac o plecaciune
As face in asa fel incat sa stea mereu pe toaleta.Sa ii dau laxactive in mancare sa se ridice pe wc macar cateva ore!
De ce?
De branza
Sa vada si el ca nu tocmai placut sa stai pe fara colac oricat de putin ar fi. Daca are diaree sau e constipat cred ar pune colac din ala care se incalzeste.
In plus o toaleta fara colac nu arata deloc bine, ai impresia ca lipseste ceva.
Un rationament tipic feminin
Dar tu de unde stii ca nu e tocmai placut fara?
Spune-ne si cauza pentru care l-a aruncat.
- Era vesnic murdar?
- Ii este lene sa ridice colacul?
- Alt motiv?
Conteaza mult motivul, ca sa-ti putem raspunde.
El folosește fara toaleta
Cum adica "El folosește fara toaleta"? Se pisa afara la coltul blocului?
Sta pe wc fara. Ce e așa greu?
Fata draga, una este wc-ul si alta colacul. Dar tu nu stii nici sa te exprimi.
Sunt băiat
Ce e neclar?
Cam așa: nimeni nu are cum să-mi impună nimic. Aș cumpara un colac nou de wc, dacă ar comenta i-aș recomanda sa platesca chirie de fiecare data când îl folosește, dacă tot vrea sa joace jocuri tâmpite. Pe langa asta aș pune în mare semn de întrebare dinamica relației noastre pentru ca e un fel infantil de a se comporta.
Ești femeie?
Da
Și nu poți să folosești toaleta fara? Stai pe ea câteva minute ai neapărată nevoie de colac?
Da trebuie colac. e rece în primul rând, și de aia s-au inventat colacele de WC sa nu stai pe ceva rece și sa stai comod. + curățarea. Și scuze desi e o discuție proasta. Ce te oprește pe tine, ca bărbat sa stai jos când te pisi?
Pai imi e incomod sa ma pis stand jos. Nu pot elimina tot cum trebuie
Care e faza cu curatarea si colacul ca nu inteleg?
Cati ani ai?
Pai daca tu nu intelegi ca e bine sa cureti wc-ul si ca exista optiunea sa stai si Jos, atunci ar trebui tu sa te-ntrebi cati ani ai tu si cum au supravietuit fara sa stii la ce e folosit colacul de WWC si anatomia omului. Iti urez spor si sper sa-ti gasesti raspunsurile dorite
De ce esti nervoasa?
Ai fost simpatica mai inainte.
Merci dar n-am nevoie de fani oricum
Deci ii momentul sa bagi divort de el neaparat! E clar ca e vorba despre o relatie toxică. niciodata dar niciodată un barbat nu poate sa impuna unei femei ceva la fel si invers!
Dar poate ma duc deja
Te ai gandit?
maria999 întreabă: