Pentru mine cam asa arata baiatul perfect :
dragut
intelegator
protector
romantic
iubitor
curajos
Exact ca Harry Styles. In el am gasit un baiat perfect pentru mine, daca ma intelegi.
Adica cu par cret, destept, romantic si grijuliu, dar si sa stie sa protejeze o fata. Cu un ras adorabil si cu interese comune ca ale mele.
O fata se poate apara/proteja si singura.
baiatu perfect unde te crezii in paradis
Ar vrea sa fie ca mine. Intrebarea asta e pusa in fiecare zi pe TPU, de ce nu cauti inainte sa postezi o intrebare? Ai vreo 70 de intrebari asemanatoare, toate cu multe raspunsuri.
Cred ca aceasta intrebare este echivalenta cu intrebarea classica: Cum trebuie sa fiu pentru ca o fata sa ma placa?
Visele mele in care sunt si baieti sunt cosmare. Deci baiatul viselor mele e un coleg de clasa spanzurat...
Cred ca daca ai cauta in urma intrebarea a fost pusa de sute de ori, dar eu iti voi raspunde
Pai sa fie
-dragut
-cu ochii negrii/caprui
-dulce
-iubitor
-onest
-fidel desigur
-amuzant
-educat
-sa stie cum sa se comporte cu o fata
si cam atat
Sti vorba aia " extremele se atrag", mie imi plac baietii ceva mai golani, chiar daca am avut de suferit din cauza asta, nu pot sa ma indragostesc de un baiat cuminte.
Cu parul lung..adica in genul lui justin bieber , ochi verzi sau caprui , sa fie mai inalt decat mine (peste 1.70),sa se imbrace cu stil
-intelegator,fidel, romantic, grijuliu, sa ma iubeasca, putin timid
Livia_5317 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Youkillme întreabă:
linarkfts întreabă: