Cand esti minor stai cu frica in san de ceea ce vor spune parintii cand vor afla, daca esti major, pe parinti nu ar trebui sa -i intereseze ce fac copiii lor, atata timp cat stiu ca sunt responsabili si maturi.
si vb lui @Jelli, ce te f.ute frija de altul?
si invata sa scrii, inainte sa te sparga unu!
Pun pariu pe numele meu ca nu te intereseaza ce facem noi. in realitate scopul tau este sa ti-o tragi si dupa sa gasesti o scuza sau poate doresti ca ai un sprijin moral.ati dat de calduri, fetelor? f**ati-va in clanta usii daca n-aveti tupeu! nu mai frecati menta!
Ma.ce sa zic de aflat au aflat.nu stiu din gesturi cred,ca nu cred ca a stat nimeni la fundul meu,nu s-a comportat deloc altfel,totul a fost exact THE SAME,fara certuri, reprosuri sau alte bazaconii, s-a intamplat cam pe la 18 ani.pup
@ Jelli: Wow, take it easy, please.
@ malishka93: Mie mi-a zis tata: "Bravo fiule" XD
@ Jelli: Dacă lăsai tot fără "Eee mai du-te dracului.
Ce te f/te pe tine grija de ceea ce fac eu?" luai folositor şi inteligent, pun pariu. XD
1.Mi-au indesat o plantatie de castraveti in toate gaurile
2.De la pestele satului, numit Eleron
3.Reactia a fost chimica, cu degajare de caldura si la 6, 7(2) ani
Pace!
@Jelli: Degeaba iti bati capul cu idiotii.Iti spun eu, ii freaca grija din doua motive:
1.Nevoia acuta de sexualitate ce s-a instalat in adolescentii romani
2.Lipsa mult prea acuta de ocupatie
Plus si niste prostie din partea userului asta, fapt ce se evidentiaza si dupa cum scrie.Pace!
Mare timpit trebuie sa fii sa te duci la maicata si sa spui " mami eu am facut sex, a ramas sai mai spui in cite si care pozitii si cit a durat, si dac ai luat-o in gura sau nu
Daca iti arde de pl suporti consecintele sweetie.
P.S : invata in *** sa scrii corect
Daca iti arde de pl suporta consecintele sweetie.
P.S : invata in *** sa scrii corect
Pentru ca am asteptat pana la o varsta rezonabila si aveam un prieten de 2 ani cu care urma sa ma mut, nu a fost nevoie de vreo marturisire. Cel putin nu mamei mele, care a dat dovada de o minte deschisa si de sustinere...prieteneasca. Funda?
IngerCazator întreabă: