| Bogdan_1579 a întrebat:

Fetelor, cum doriti sa fie noaptea perfecta de dragoste? Pas cu pas...

11 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Lumanari parfumate,capsuni, frisca si sampanie, petale de trandafiri day dreaming

| Anet a răspuns:

Uite @Vlacebo recunosc ca ceea ce am scris mai sus pare cam siropos insa nu cred ca exista macar o femeie pe lumea asta careia sa nu ii placa sa faca dragoste intr-un ambient asemanator. Poate pentru unii pare mai tentanta idee unei plimbari in parc urmata de o partida de sex in boscheti, dar asta e, eu mi-am exprimat pur si simplu parerea personala si nimic mai multwinking

| Anet a răspuns:

Da,da @Bogdan pregateste-le smug
Aaaa si sa nu uiti de cada cu multa spuma laughing

| Anet a răspuns:

Vedeti baieti dupa cum ziceam si eu toate fetele vor chestiile astea fara exceptie si aveti raspunsurile celorlalte fete drept dovada peace sign

| Papusik a răspuns:

Ceva o baie inainte cu multa spuma. Apoi intr-o camera (singuri) muzica, lumanari 2-3nu multe sa nu fie prea lumina. Muult preludiuu. Ceva de genu

| Izma a răspuns:

Pai eventual sa fim singuri intr-o camera rolling on the floor sa nu vina x-ulescu si sa se uite prin gaura cheii :-l
In fine straight face poate si o sampanie whistling, o melodie gen Criss Blaziny - P.a.r.i.s oh go on

| maryy a răspuns:

Sunt fata si sunt de acord cu Anet, numai ca nu a mentionat si ciocolata sa completeze frisca laughing

| Bogdan_1579 explică:

Daca ei ii place asa... n-ai ai ce face... trebuie sa te conformezi!

| Bogdan_1579 explică:

@ Anet - Am toate ingredientele astea acasa... Le pregatesc?

| Bogdan_1579 explică:

Tocmai am cumparat o noua spuma de baie... sunt foarte curios sa o incerc...

| Bogdan_1579 explică:

@ Anet - Cum vedem si noi daca e buna spuma aia de baie?

Întrebări similare