Brunet,tenul putin inchis,corp atletic!
Sa fie iubaret, sa isi arate in orice moment sentimentele, romantic, sincer, cu simtul umorului si foarte vorbaret
Daca mai are si bani deci chiar e perfect
Se spune ca barbatul perfect nu exista. asa e. Dar exista un barbat pe care il consideri perfect pentru tine. Personal, vreau langa mine un baiat cu un caracter tare, sufletist, care sa ma puna inainte de orgoliul lui nemarginit. Fizic nu-mi plac baietii plini de muschi, sa-mi fie frica sa ma ia in brate sa nu ma rupa. Tipul care imi place de 4 ani de zile e cel mai frumos dintre toti.are trasaturi foarte fine, o gropita careia nu pot sa-i rezist niciodata, ochi blanzi. cam astea sunt chestii care ma impresioneaza la un baiat. iar contul din banca ma lasa foarte rece. poate fi cel mai amarat om. daca trezeste in mine cele mai frumoase sentimente, e baiatul perfect
Salut,
Pai. sa fie inteligent (sa am ce sa vorbesc cu el ) si dragut! Cam atat.
Cum adica "visezi"? Sunt baiat, cred ca ai inteles gresit, eu vreau sa aflu ce fel de baieti prefera fetele, desigur ca fiecare are alte preferinte dar in mare am aflat ce am vrut...
P*la mare, portofelu gros si masina la poarta. Ai nimerit 90% din femei.
Baiatul perfect pentru mine e prietenul meu.
Are coloana vertebrala, nu e catelus.
E inalt, mai subtire si fibrat.
E cu finantele la pamant (ca si mine), suntem amandoi studenti. Mai avem vreme sa facem bani.
Bună!
Băiatul perfect nu există. Nimeni nu e perfect. Băiatul perfect...îl vedem din momentul ce suntem îndrăgostite de acel cineva.
Pentru mine, la caracter ar fi : să aibă simțul umorului, să nu fie gelos ( sau puțin așa, că nu strică niciodată într-o relație puțină gelozie ).
Aspectul fizic? Înalt cam 1, 80 .
Să nu fie chel . Sau ba da Ceva gen Puya.
Și financiare? Nu mă interesează dacă e bogat sau sărac. Atâta timp, cât îl iubești, ce contează? Dar să aibă cei 7 ani de acasă și școala, ca să ajungă cineva.
Sper că te-am ajutat.
Peace ^.^.
"cum e pentru voi baiatul perfect", nu am zis ca exista unul, dar fiecare are un anumit criteriu dupa care isi alege partenerii...Multumesc pentru raspuns!
Eu mi-am expus părerea .
Nu stiu inca cine e baiatul acela perfect, dar stiu cine e fata perfecta pentru el
Buna!
Pai sa fie mai de cartier (de gasca), sa nu fie un "pampalau"
Sa fie amuzant si de treaba.
Sa fie frumos (macar cat de cat), sa se imbrace misto cu pantaloni de trenning stramti jos, blugi cu tur, hanorace, etc.
Sa isi faca parul tepi:X
La financiare, nu prea ma intereseaza daca e bogat sau nu.
Pa, pa !
• Pentru mine nu cred ca exista un baiat perfect. Sunt o fire mai pretentioasa, insa pentru mine baiatul perfect ar trebui sa aiba scoala (insa sa nu fie innebunit, tocilar), sa fie cineva, sa aiba un caracter puternic. Sa nu fie bleg, sa fie tare in gura sa aiba parul negru/saten/blond cu ochii verzi sau albastri. Sa fie musculos )
Daca il vei astepta, nu il vei gasi niciodata.
Deci, sa stea zilnic la scoala 8 ore, apoi la sala 2, dupa care sa fie "cool" si smechel vreo 3-4, sa stea si cu tine, sa manance, sa si doarma...mie cam imi ies mai mult de 24...
In primul rand, nu astept. Nu sunt atat de fraiera inat sa stau sa ma tin de coada unui baiat.
HappynewCenusa întreabă: