Sincer ce mai astepti sa iti strice casnicia? dupa ce ai povestit chiar tu esti constieta ca orice ai face pentru ea nu e bine. Ce soacra nu si-ar dori ca nora ei sa lucreze si sa mai si invete? in loc sa va incurajeze...asa sunt unele femei nu ai ce sa le faci, puteai sa fi si printesa ca tot nu era multumita.Care e pb ca esti de etnie rroma? asta conteaza sau sa fi om? daca voi va iubiti, tu esti o fata muncitoare si abtitioasa, inveti, vrei sa faci ceva cu viata ta, iti iubesti familia.Nu te lasa, lupta pentru ceea ce vrei, pentru familia ta si nu o lasa pe mama lui sa strice totul.aici e vorba de tine si de sotul tau, de copilul vostru, sunteti o familie. Ea e mama lui si atat, tu esti sotia.Eu cred ca ar trebui sa va mutati de acolo, sa aveti viata voastra, sa stati doar voi 2, tu, el si copilul.Vei vedea ce linistita vei fi.Crede-ma cunosc multe cazuri de genul.Mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa va mutati ca altfel te va supara mereu. Ce astepi? nu vrei sa fi la casa ta cu el? daca te iubeste si te intelege se va muta cu tine in alta parte.Mama lui ramne mama dar tu si copilul sunteti familia lui, mutati-va frumos, fara sa te certi cu ea. Poate cu timpul va intelege si ea ca fiul ei te-a ales ci nu ea trebuie sa aleaga in locul lui
Pe mine m-ai impresionat prin atitudinea ta.nu sunt rasist si dau o sansa oricui si iti spun ca ar trebui pur si simplu sa vb cu sotul tau si sa ii spui ca esti deranjata de acest lucru. daca te iubeste va intelege si se va pune chiar intre mama lui si tine. daca te iubeste asa va face. bafta...
Asa sunt soacrele
vorbeste cu ea si spune-i sa te lase in pace nu esti copil
Daca spui ca te inteleg f bine cu sotul tau. vorbeste cu el.
face-ti tot posibilul sa va gasitit un apartament.
pe parcurs va puteti face si o casa a voastra.
spune-i ca numai suporti.
si fa-l sa inteleaga ca nu-l pui sa aleaga intre tine si mama lui.ci doar vrei sa aveti mai multa intimitate.
Eu zic ca ar fi mai bine sa va mutati
macar cu gazda deocamdata
vbveste cu el
spune-i ce se intampla
nu o sa mai suporti mult
e bine sa aveti casa voastra, si o data cu ea liniste
duceti copilul la ea doar cand nu are cine sta cu el
pana la urma faptul ca muncesti, aduce un ban in plus in casa, un ban in plus pentru copil ca la urma urmei cu bani un copil creste mai frumos
km la asta sa ajuns in zilele noastre
Aceasi problema am si eu cu ea e o tampita nu o suport deloc noua ne spune si ce sa mancam ce sa mai spun de celelate decizi ca oricum eu sunt prosta si ea stie mai bine decat mine. te inteleg perfect cel mai bine ar fi sa plecati de din casa in care e ea si sa va departati cat mai mult pentru ca o sa te imbolnavesti de nervi din cauza ei eu am facut gastrita din cauza nervilor provocati de ea. daca vrei sa mai vb lasa-mi id-ul tau in privat
In cazul tau, multe nu sunt de facut! 1.Este soacra!, 2.Este rasista, 3. El nu ia atitudine, ce daca-i masa trebuie sa tina cu tine pana-n panzele albe si atunci cand nu ai dreptate tot cu tine trebuie sa tina! Recomandare: O poti IGNORA, pentru ca asta doare cel mai tare, sau va mutati, ceea ce in zilele astea este mai greu. Dar daca o ignori va turba! Succes!
Din moment ce ai sprijinul sotului in tot inseamna ca pe el nu il intereseaza ce zice mama lui...incearca sa va mutati singuri si sa scapi de ea, sau spune-i sotului toate problemele...comunicarea este cea mai buna intr-un cuplu si mai ales ca aveti si un copilas.[sa va traiasca]nu o lasa sa iti strice casnicia!
Sunt in aceeasi situatie ca tine si te inteleg bine. Nu sunt de origine rroma, dar sotul meu e german si mama lui are multe impotriva mea. O vreme am locuit toti (avem si 2 copii, 3 si 5 ani), apoi ea a adus-o si pe cumnata-mea sa locuiasca cu noi. Tot ce faceam eu in educatia copiilor era gresit din pct. lor de vedere, plus ca se amestecau permanent in treburile si deciziile noastre. Pe scurt, cosmar. Dar Dumnezeu ne-a ajutat si am vandut casa si acum suntem in Rom pentru un an, adica la mii de km de ele. Daniela, e singurul lucru care va ajuta casnicia ta: sa va mutati. Altfel soacra ta va va ruina casnicia. Puteti ajunge la divort si ea va fi vinovata, dar si voi doi veti avea o parte de vina: ca ati ingaduit lucrul acesta. Va doresc din suflet sa gasiti o posibilitate sa va mutati, altfel tu vei fii un pachet de nervi si sotul tau la fel. Sunteti in pericol, mutati-va.
Sandra
Mutubal întreabă: