Buna. Depinde. Eu de exemplu prefer un baiat fara barba. Dar am vazut baieti/ barbati care erau mult mai sexi cu barba; bine, barba asa rara si ajustata, nu din aia de popa. Aia sincer ma dezgusta. Ca si mustata simpla de altfel- e un "turn- off"pentru mine
Dacă o fată/femeie mă judecă în funcţie de barbă, plete sau hainele pe care le port, atunci oricum nu merită deranjul meu şi cu atât mai puţin nu merită o relaţie cu mine.
Youh...cu putina barba e mai provocator, sexi, incitant. Adica e bun daca are putin barba, mi se pare chiar cool, insa sa nu fie d'aia de calugar).
Insa e ok si fara, deci daca are nu ma deranjeaza dar nici invers!
Bafta.
Depinde de vorba fetei ( nu la toti baieti/barbati li se potriveste ) desi, mie nu imi plac baieti cu barba... dar barbati cu barba sunt super (: adica au ceva misterios si intr-un fel arata ca sunt asa cum vor ei, au personalitate.Imi place foarte mult barba lui Kevin Christiana.
Mie mi se par foarte sexy barbatii cu barba nerasa de cateva zile. Le da o alura de baiat rau. Daca nu asa, fara barba. Barba nu imi place mai deloc.
Mie imi plac aia care isi rad barba ca ma enerveaza aia care au.Cand vreau sa ii sarut cu pot ca ma gadila marba lui inervanta...
lucyaneya întreabă: