Am întrebat cum le place la fete sa le spun că le plac atat un raspuns serios toate celelalte sunt la caterinca
Mamă, ce ador întrebările astea. Eu sunt băiat, și de asemenea, sunt puțin de timid. Dacă ai vrea sa bagi la cap ce-ți spun, fii atent cum am făcut eu! M-am oferit să o conduc pe o tipă acasă, iar eu, când am ajuns in fața blocului ei și ea a vrut să-mi zică pa și să-mi mulțumească pentru drum, i-am făcut semn cu degetul la gură să tacă din gură, iar eu am scos un bilețel in care o întrebam dacă vrea sa fie iubita mea și i l-am dat să-l citească. Îți dai seama că s-a înroșit toată, de atunci încă sunt cu ea. Încearcă să faci cumva să fii finuț, dar și îndrăzneț in același timp. Dacă vrei să scapi de timiditate într-o astfel de situație, încearcă să numeri in capul tau până la 5, când ajungi la 5, fă ce vrei sa faci. Succes cu fata aia!
E o întrebare interesantă. Având în vedere ca ești băiat,şi ești timid,înainte de a face aceasta declarație:
- creeaza o listă cu tot ce îi vei spune respectivei fete.
- Înainte de ai spune acest lucru,stai un pic mai departe de ea,gândește-te la reacţia ei,iar, dacă ești destul de convins, trage adânc aer în piept și închide ochii, gândindu-te la cât de fericit vei fi. Pe urmă zâmbește!
- Apropie-te de ea cu degetele pe un buchet mare de flori, ținându-l aproape de piept.
- Când ajungi la ea, spune-i declarația de dragoste cu mult foc și pe urmă dăi buchetul!
----
Baftă, Ben!
Ms mult de raspuns dar săi dai flor la 14 ani? e colega mea
"- Apropie-te de ea cu degetele pe un buchet mare de flori, ținându-l aproape de piept.
- Când ajungi la ea, spune-i declarația de dragoste cu mult foc și pe urmă dăi"
Nu-mi pot imagina ceva mai penibil de atât.
Tu vrei sa-ti bati joc de useri?
Ti-a facut vreodata un baiat asa ceva?
Ii oferi un singur fir de floare, fiind indicat sa fie un fir de trandafir pe care ea sa poata sa-l puna la presat si astfel sa aiba o amintire care sa-i reaminteasca de tine pana la adanci batraneti.
Facand abstractie de faptul ca sunt copii, ce e penibil in asta?
Copii sau nu. E penibil pentru ca ar incerca s-o impresioneze, e suficient sa-si faca curaj si sa vorbeasca cu ea sa se cunosca mai bine.
FLOrile când au ceva stabil si stie sigur ca se inteleg. Declaratii never. Pentru?
Da! Logic! E un gest foarte frumos. Io aveam 12 si colegul meu mi-a dat un buchet mare de trandafiri rosii. Nu iti fie teama!
Inchide gura, uratule!
Tu cred ca ai crescut fara romantica si nu stii ce inseamna dragostea!
Uf, numai hateri
HappynewCenusa întreabă: