| 69AnonimuS69 a întrebat:

Fetelor! Cum v-ar placea voua personal sa va abordeze un tip pe strada sa vi se para un simpatic, nu un pervers. NU vreau pe nimeni sa faca misto de intrebare sau sa ma faca in toate felurile. Va cer parerile personale. Cel mai indetaliat raspuns primeste funda! Multumesc! happy

10 răspunsuri:
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Nu sunt genul sa dau curs unei abordari a unui tip de pe strada oricat de simpatic ar parea el.
Insa sa zicem ca mi s-ar parea macar haioasa o abordare de genul: Eu vorbesc la telefon sau discut cu persoana cu care sunt pe strada, ii spun ceva, iar persoana care incearca sa ma abordeze trece pe langa mine afirmand ceva legat de ceea ce eu tocmai spusesem... de exemplu: eu zic--s-ar putea sa ploua si uite, nu avem umbrela; iar el spune--poti lua umbrela mea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pot să-ți duc bagajul?"
Mă îndrăgostesc instant dacă-mi spune asta.

| 69AnonimuS69 explică (pentru anonim_4396):

O sa creada ca il fur laughing)

| gingergirl1 a răspuns:

La mine nu prea au sanse! Nu m bag prea tare in seama cu anumiti tipi pe care nu ii cunosc! Poate sa fie fat frumos daca mie imi place de un anumit tip nu ma dau in vand dupa toti laughing love struck

| diavolitadulce a răspuns:

Pe strada? Putine fete s-ar lasa convinse ca nu ai alte intentii, dar uite cum am patit-o eu. Am trecut pe langa un baiat si acesta mi-a spus "Hei, nu te supara ca te opresc putin dar vreau sa iti spun ca atunci cand vei mai creste putin vei fi foarte frumoasa deoarece tu inca de pe acum ai o stralucire aparte. Daca nu sunt prea insistent imi poti spune si mie cum pot sa te mai gasesc si pe viitor, pe facebook sau la telefon?" Mi s-a parut intr-adevar dragut dar l-am refuzat politicos si mi-am continuat drumul happy Astfel de replici ajuta uneori. Bafta

| C26 a răspuns:

Mie una nu mi-ar placea sa ma abordeze niciunul pe strada laughing
Ca nu ma intereseaza de baieti din astia care se baga in seama pe strada laughing whistling
Poate sa fie si cel mai frumos laughing

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru C26):

Da tu cum vrei? pe facebook?

| Danysan a răspuns (pentru C26):

Gandeste-te ca poate atunci a avut oportunitatea :-P

| hondru a răspuns:

Deci fratele meu aicea defata vrea sa stie cum sa intre mai usor la inima unei femei.rog multa si ceritate sa stim si noi ce gandesc femeile si cum sa le abordam.repet.nu suntem golanihappy

| xPika a răspuns:

Um. Cred ca ar trebui sa fi tu insati adica daca esti un tip de treaba ar trebui sa "faci fetele sa zambeasca". Ma rog la partea asta trebuie sa arati si bine happy. Eu prefer baietii mai sensibili sau inocenti :3. Sper ca te-am ajutat. Bafta :*