Sincer au aveam multe vise .As fi vrut sa am primul sarut la munte, sa fie seara si frig afara, asta era dorinta mea atunci.
Se pare ca totul s-a schimbat, inclusiv si visul meu, atunci cand l-am intalnit pe el.Persoana de care m-am indragostit, si pe care am iubit-o si in continuare o iubesc.Sincer nu am mai tinut cont de locatia unde ar trebui sa aiba loc primul sarut, m-am lasat purtata de val si totul a iesit mai bine decat cum visam inainte.Importanta a fost persoana, asta a contat cel mai mult
Primul sarut? .uff. e cam mult de atunci. Tin minte ca eram pe marginea unui lac, pe timp de vara. Asa de frumos a fost.Apa curata, iarba verde broscute, soare..Si nu in ultimul dragul meu iubit. El facea tot. Adica puteam sa fiu oriunde. La felul cum ma saruta el.Si acolo a fost primul meu sarut..uiii..Ma ia cu ameteli cand ma gandesc... Tu nu ne spui cum a fost? sau cum vrei sa fie?
Mi-am imaginat ca o sa fie magic, o sa am fluturasi si o sa vad stele. Imi era foarte fric ca nu o sa stiu ce sa fac cu toata ca am citit zeci de pagini despre asta. Dar ma mai gindeam la nimic din ce era scris pe ele. De fapt primul sarut nu a fost prea frumos pentru ca aveam prea multe omotii dar urmatoarele sunt mult mai placute!
Ohoo,pai prima oara pot sa zic ca eram speriata.Imi era frica sa nu fac bine,sau ca nu voi stii sau chestii de genu. Imi imaginam ca va fi ceva diferit,ceva frumos, ceva esential. Nu voiam undeva anume, poate in ploaie. Vroiam sa fie superb, diferit avand in vedere ca era primul. Dar odata ce s-a intamplat am vazut ca asa e.:* e ceva frumos, si schimbat.:3 succes
Mi-am imaginat ca primul sarut va fi intr-un parc... noi sa stam ghemuiti la trunchiul unui copac imbratisandu-ne si la un moment dat sa ne sarutam.
nu a fost chiar asa adica... tot intr-un parc a fost dar pe o banca. insa nu e important unde sau cum vrei sa fie. conteaza sa simtiti amandoi cand trebuie sa va sarutati. dar astea sunt deja amanunte.
Craciun fericit!
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: