BUna, pai nu sunt eu asa cu alinturile, desi el e, ii mai zic iubi, ingeras, sufletel, inimioara, viata, puiut, dragoste, etc.
Dar pe baieti de ce nu ii intrebi cum isi alinta iubitele? Cred ca cele mai comune alinturi sunt pui, iubire sau dulceata. Voi?
Eu ii spun mumosule, galushca mea, bitu meu, ratoi mumos, si mai multe dar cel mai mult ii spun "GALUSHCA MEA"1!
Boule, tapule, taurule, etc
Glumeam, suntem la stadiul de inceput, dar ma enerveaza ca ea nu prea e cu alintatul si mi-e aiurea sa o alint doar eu; asa ca am renuntat si eu, ma mai scap cateodata... dar in rest nu am probleme.
Pisoi, Piu, Pui.Motso, tot ce imi vine prin minte, restul animalelor, pingui, etc multe. Dar mai mult pisoi, pentru ca are ochii albastri si e frumos si dulce si pufosetc
Cuvintele dragi si cuvinte le de alint si spuse cu dragoste vin ele de la sine...
Il alintam : puta mea.ingerashu meu iepurashul meu, iubirea mee, pisi, squmpul meu, etc sunt mai multe
De ce intrebi doar fetele? Intreaba si baietii cum sint alintati de iubite. Sint convins ca o sa fii surprinsa sa vezi ca nu prea corespunde ce spun ei cu ce spun ele. Adica ea o sa spuna "dragalasul meu", "iubitelu meu", "castravecioru meu". Iar ei or sa spuna ca de fapt li se spune "adu boule niste muraturi", "pune ba si fa ceva de mincare", "vezi ma betzivane ca plinge copilu"