Iti voi spune care e calitatea care nu trebuie sa-i lipseasca unui baiat care vrea sa ma cucereasca:Inteligenta
Trebuie sa am ce discuta cu el si sa fie matur.
Fizic vorbind,normal ca fiecare dintre noi(fetele) avem preferinte,si totusi nu inteleg de ce barbatii ne condamna in acest fel(nu generalizez),si ei prefera poate sa fie slaba,inalta,par lung,etc.
Deci revenim,Fizic imi plac baietii inalti,bine facuti,cu parul brunet sau saten,maini ingrijite si nu numai,sa se ingrijeasca,dar am zis maini pentru ca ma fascineaza sa privesc mainile ingrijire ale unui barbat, ochii as prefera sa fie albastrii si daca se poate buze frumoase
Acestea sunt doar gusturi, preferinte, asta nu inseamna ca un altfel de baiat nu ma poate cuceri
Comportament:as vrea sa fie sincer, sa aiba incredere in mine, sa ma iubeasca si sa-mi fie fidel
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Poii.frumos..ochi albastrii [nu am preferinte la par ] hmm..nu foarte inalt, nu vreau sa ma uit la el ca la gard x_x, si sa fie glumet, intelegator si sa nu fie FOARTE gelos. toti suntem gelosi/geloase intr-o oarecare masura, dar sa nu exagereze. Si sa ma lase sa vorbesc cat vreau eu ca de nu "ii bai" aa da si sa ma tina in brate tot timpul. imi-plac-imbratisarile
Îți zic eu Făt Frumos, eu l-am interpretat într-una din cuceririle mele
Și nu fac mișto.
Mmm.
Bărbatul visurilor mele.
E...inalt, brunet, cu ochii negri. Poartă ochelari. Are un maxilar inferior bine definit. Mâini ingrijite și masculine. Buze subțiri.
E inteligent, cititor avid, filosof pasionat. Un bărbat sigur și stăpân pe sine, cu priorități și principii clar stabilite. Știe ce vrea de la viață. E integru, intransigent, calm. Un bărbat care e rezervat și auster in genere, dar vulnerabil și tandru in prezența mea.
Onest, protector, franc, altruist, impozant, fidel.
Evreu.
...
Gata, mi-am tras două palme. M-am trezit din reverie.
''maxilar inferior bine definit''
Foarte tare exprimarea !
Nu văd ce e intr-atât de amuzant.
Sau nu ştii care e ăla,, maxilarul inferior''? Atunci se explică.
Totuşi. Mă refer la o mandibulă de-aia ca a lu' Robert Pattinson, ştii?
Desigur.
Stai liniștită, nu trebuie să râzi și tu.
Cum trebuie sa aiba muschiul sternocleidomastoidian?
Dar humerusul proximal?
Nu m-am decis incă.
O să mă mai gândesc.
Eu o pot descrie in doua silabe
Ma-ui
Sa fie harnic, destept, intelegator, rabdator, calm. si cel mai mare vis al femeii: barbatul sa o ajute la toate treburile posibile
Nu am un ideal de baiat. Prefer sa ma cucereasca prin felul lui de a fi si odata ce m-a cucerit, atunci pentru mine el e baiatul viselor mele.
Poi baiatul pe cae il plac si care e o icoana pentru mine ( glm) dar nu stau cu el ..este brunet, ochi negri-caprui, bine facut, 1, 75m, capabil, indraznet, sigur pe el, are permis, masini, e harnic, de treaba, chiar daca nu a luat bac-ul pentru mine tot bun este =p~ si cu bac si fara el tot conduce firma alaturi de fratesu, alta bunaciune care are langa el o alta bunaciune, si alaturi de taicasu deci..cam asta e tot...
Sa aiba parul lung brunet si ochii caprui. sa nu fie bleg, sa aiba sharm si sa se stie comporta
MiowsEve întreabă:
HappynewCenusa întreabă: