Depinde de moment. Cateodata tandru si bland, altadata salbatic si agresiv, alta data sarim peste preludiu pur si simplu.
Cred ca delicat si tandru, depinde, daca tipa e mai obsedata incepi direct cu "jos textila"
Tandru, iubitor, dulce depinde de la caz la caz eu asa as vrea dar unele fete poate le plac ca barbatii sa fie mai agresivi.
Depinde de moment dar d cele mai multe ori delicat si tandru dar nu intotdeauna numai cand duntem noi2 nu vreau sa creada pr mei ca e o mamaliga
Depinde de starea de spirit si de moment poate fi oricare dintre variante.
Pai, sincer. cred ca majoritatea fetelor preferta tandru si delicat. nu sari ca un animal. de fapt, brigaela are dreptate, daca e putin mai nebunatica fetita, o iei cum ii place. cred ca daca o saruti si o mangai + privit in ochi tot timpul, e cel mai OK.
Delicat si tandru, dar cateodata nu strica putina agresivitate. So.depinde .
"Ce va face sa va aprindeti foarte tare in timpul preludiului?" - tot ceea ce face el. :d
depinde de starea de spirit pe care o am... daca is suparata si incearca sa ma impace...prefer sa fie mai delicat si tandru. daca is happy si mai nebunatica (ca de obicei) wild
dar totusi. putina delicatete nu strica
Mai tandru, delicat! Dar mai avem momente si cand vrem mai agresiv, cu biciul alea alea!
Drgi lacrimi sut momente cand o fate are nevoie sa simta ca esti senzual si dulce si sunt momente cand are nevoie si de agesivitate ca semn de protectiv din partea baiatului depinde de tine sa intelegi cand trebuie sa fii senzual si cand sa fii agresiv
La inceput delicat si tandru,,,, pe urma cand esti excitat la maxim un un pic mai salbatic
Nick, cand o sa ma vezi la televizor, o sa ma vezi la televizorul din celula ta de detinut notoriu!
unnimeni întreabă:
iubita_7611 întreabă: