| fatasexysirea a întrebat:

Fetelor,
Cum va place sa vi se spuna adevarul sau lucruri despre sex si sexualitate.
Unele fete nu suporta sa auda cuvantul sex in preajma lor.
Mai sunt si cele care care se ascund si vor ca toate mesajele mai indecente si perverse sa ajunga la el dar impachetate in flori si curcubee.
Dar exista si o extrema din care fac parte si eu. Sunt una dintre putinele fete care accepta un adevar fie el cat de dur sau de pervers.
Din ce categorie faceti parte?
Am vazut intrebari (multe intrebari) cu fetelor ce ati face daca... Chiar imi plac intrebarile astea pentru ca ma amuza.
Si am si eu o intrebare pentru baieti.CE ATI FACE DACA O FATA NECUNOSCUTA SI SEXY (foarte sexy imbracata strict sa nu ziceti ce e dezbracata )AR VENI LA VOI SI AR INCEPE SA VA SARUTE SI SA VA MÂNGÂIE DE PE ABDOMEN TOT MAI JOS SI AR AJUNGE ÎN CHILOTI UNDE MANA EI AR INCEPE SA ISI FACA DE CAP. Tineti cont ca sunteti într-un loc ferit de lume si intunecat într-un club. (vreau niste raspunsuri fara perdea si sincere dar cu un limbaj decent sau macar cenzurat. )

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Hmmm nebuno, ce fantezii ai.

Ai încercat să faci asta?

| Lawliet14 a răspuns:

Ce bataita o sa-ti mai primesti acasa! tongue Se accepta totusi. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am lesinat odata de beat printr-un club prin Bucuresti si cand m-am trezit, ma lingea una in ureche. Nu o mai vazusem in viata mea, nu stiu ce cauta acolo sau ce treaba avea cu mine. I-am bagat mana in pantaloni si m-am culcat la loc, cum ar fi facut orice persoana cu bun simt, in locul meu.

Nu faci parte din nici o extrema, sunt prea multe fete de genul tau pentru a fi catalogate ca si extrema. Diferenta dintre tine si restul este ca restul se tem mai mult la inceput si sunt reticente. Dar fanteziile ti le impartasesc cu siguranta si s-ar purta ca si tine daca ar avea ceva mai multa incredere in ele.

| CreaţaWsz a răspuns:

Mie mi-e indiferent. Si cu sex si fara sex tot aia e. N-am nimic impotriva sexului, e un lucru frumos si normal.
Viata e scurta si trebuie sa le incercam pe toate. Si cat despre adevar prefer sa-mi fie spus in fata.
P.S. Cat despre acele fete care vor sa faca "dragoste" romantica in spuma si petale de trandafir mi se par chiar banale si copilaresti. Fara siroape viata e mai frumoasa! Bafta! happy