Rar se intampla sa iti spuna asta in fata vriunu bărbat, dar daca o face nu stiu nici eu cum poti sa te injosesti sa stai cu el.Eu una nu as face asa ceva.
Am avut o problema asemănătoare in trecut, o persoană cu care am avut o relație a vorbit urat la adresa mea dar pentru ca aveam sentimente si cu mine se comporta frumos nu am crezut la inceput, dar cand am vazut ca se leagă multe i-am zis ura si la gara.
Pai majoritatea barbatilor nu iti spun din prima ca te considera panarama, etc. Asteapta ca domnisoara sa se indragosteasca si dupa isi dau arama pe fata. Cand iubesti pe cineva ii gasesti scuze pentru orice. Asa si cu femeile maltratate, gases scuze. Nu ne place dar cand ne dam seama deja e tarziu.
Mie nu-mi place, chiar mă calcă pe nervi! Prefer să-i „înjur" (eventual, deși în realitate dacă mă pui să înjur o persoană nu mi-ar ieși aș face în toate felurile posibile, sau aș pleca fără să zic nimic) și aș prefera să caut un grup de „feministe frustrate" cu care să-mi „vărs nervii la o cafea" și/sau online.
Nici nu-mi pierd timpul cu așa tâlhari?
Mai bine sa se uita la capul lor ca au ajuns la niste "Curvulite"
Imi imaginez faptul cela ca un barbat spre exemplu sta undeva cu vreo neghioaba de asta si il suna iubita/sotia
Oare ce face el atunci?
Cat de prost trebuie sa fii ca sa ajungi la asa ceva.
Dar unde este capul la fete
Unde este demnitatea ceia de fata si mandria bl.
Trist.
Daca as avea posibilitate le-as da focul la asa animale (si femei si brabati)
La naiba.