anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,cum va reveniti dupa despartirea de iubit?

8 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Dupa retoricile intrebari si plansul dimineata si seara...incepi a merge in locuri frumoase,unde vezi oameni noi, cunosti oameni noi, iesi cu prietenii, dansezi, razi... faci orice iti face placere.Ai scapat de o grija big grin si acum poti face ce vrei tu fara sa dai cuiva explicatii. Flirtul conteaza mult!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Ies cu prietenii, incerc sa nu stau acasa, singura si sa incep sa ma gandesc la trecut. Daca vrei cu adevarat sa uiti si incerci sa iti ocupi timpul, asa cum am spus, vei reusi sa iti revii pe parcurs.

| Igama a răspuns:

Iesind din casa

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sunand-ul pe fostul

| XxspeedxX a răspuns:

Omoarai pe tori cu zambetul tau! Cautati altul si fa-l gelos pala. Funda! Si nu uita: Zambeste! Funda!

| antonia112 a răspuns:

Imi fac altu

| MariaMichelle a răspuns:

Draga mea daca chiar l-ai iubit si probabil inca il mai iubesti il poti uita doar daca apare un alt baiat mai bun in viata ta happy. Pana cand apare acel baiat ar trebui sa eviti orice contact cu el si sa te orientezi spre a face alte lucruri care sa iti tina mintea ocupata ca sa nu te mai gandesti la acel baiat.Cu siguranta o sa mai ai momente cand ai sa te gandesti si probabil ca ai sa si plangi dar v-ei trece peste ele happy.Tu sa iti vezi in continuare de viata ta si ai sa intalnesti un baiat minunat cand te astepti mai putin! Sa ai grija de tine drago :*:*

| Nomoredream a răspuns:

Îmi petrec tot timpul cu prietenii și mănînc multe dulciuri.