Buna.Ca sa te informez nu exista asa ceva...dar daca ar fi cam asa ar arata:ochii albastri,inalt,blond, sa fie destept, sa-si exprime sentimentele fata de mine si sa nu ma minta...dar cum am spus nu exista asa ceva
Eu asa imi imaginez baiatul perfect pentru mine:brunet,cu plete,inteligent,original, delicat, sfios si mai ales...foarte profund si tandru...
In viziunea mea baiatul ideal nu exista, dar exista baieti care sa merite. Perfectiunea nu exista, un mic defect va fi mereu. Sau vorba aceea "Oricat de frumos ar fi un barbat, tot exista in lumea asta o femeie plictisita pana peste cap de el." Well, sa revenim.baiatul ideal pentru mine de fapt, este fostul meu prieten de care m-am despartit recent, dupa o relatie de 5 luni. Why? Deoarece este intelegator, cu simtul umorului, mereu m-am simtit bine in prezenta lui, are un aspect placut [ ca sa fiu modesta. ], inteligent, cu o voce extraordinara care te lasa fara de ton si multe altele. Cu ochii mari O_O si negrii, gene lungi, si buze perfecte. :X Papusa in varianta masculina.
Brunet ochii verzi si sa aiba 1.70 baiatuul ideal il am langa mine in fiecare zi :p
si la pat de 10
direct la sarut la pat la tot
anonim_4396 întreabă: