| andrei11554324 a întrebat:

Fetelor, dacă ați cunoaște întâmplător un bărbat tânăr, îngrijit și prietenos și acesta v-ar spune că are o rulotă undeva într-un loc retras la pădure și v-ar invita la el la o șampanie, ați accepta această invitație, dacă tipul v-ar spune că e singur și că îi place de voi... vi se par dubioșo bărbații singuri care locuiesc prin diverse locuri și nu au un domiciliu stabil?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti disperat tipule, nu asa se agață fete, nu va veni niciuna cu un strain degeaba ai rulotă, tînar ingrijit prietenos asta crezi doar tu, fetele au alte păreri poate esti dubios si ciudat in ochii lor, cel mai bine cauta ti pe cineva din cercul tau de prieteni care te cunosc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu sunt barbat si tot mi se par dubiosi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu as accepta, chiar mi s-ar parea extrem de dubios, sa ma invite in padure sa bem sampanie, poate vrea sa ma omoare... deci NU, nu as accepta asa ceva.

| dullcat a răspuns:

Sa intrebi asa din prima, da, e dubios.Da vina pe filmele horror pentru asta.

Dupa vreo 10 intalniri, cand poate se prinde ca nu esti vreun psihopat, atunci e chiar frumos.Succes.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, cine nu ar vrea să plece cu necunoscuții oriunde?! Nimic ciudat.

| Mayhem666 a răspuns:

Suna dubios. Nu conteaza daca esti fata sau baiat, suna dubios oricum. Imi da "serial killer vibes".

| VoidEternal a răspuns:

Șampanie în rulotă. laughing

| Miruna333 a răspuns:

Normal ca nu as accepta

| iulia0514 a răspuns:

Dacă aș primi o astfel de invitație în secunda 2 aș suna la poliție! Normal ca e dubios nici un om întreg la cap nu ar accepta asa ceva indiferent ca e bărbat sau femeie

Răspuns utilizator avertizat