| Bartolomeu1947 a întrebat:

Fetelor, dacă ați cunoaște un bărbat tânăr iar respectivul, desigur, după ce vă întâlniți de câteva ori, vă propune într-o zi să veniți la el acasă ca să faceți un grătar, să ascultați niște muzică și să serviți un șpritz amândoi. Ați accepta o invitație de genul din partea unui bărbat, dacă între voi ar exista atracție fizică și dacă respectivul ar locui singur?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ii arati ce masina misto ai, si locatia unde stai sa fie una recent inaugurata nu mai exista spritul nici gratarul, poate sa fie apa plata cu ce e in frigider - ea va zice alert sistem om cu bani al meu e. Iar tipul destept o tavaleste apoi valea afara. Sant care refuza jos palaria pentru alea

| Sofer a răspuns:

Depinde de fata ca nu multe ar accepta.

| SG1995 a răspuns:

Si asta e wow? Mi e personal imi genul asta de date uri la domniciul sunt mult mai intime si romantice, totusi nu as opta sa o invit la gratar.

| alina2k18 a răspuns:

'' ca să faceți un grătar''
Daca e vorba de o ceafa buna [ chiar douawinking ] vin negresit!
Dar nu ajut la gatit ca nu am talente din astea... sadlywinking

| Crackman a răspuns:

Daca accepti ii dai de inteles ca esti dispusa la un sexuţ

| Yuoia a răspuns:

Daca fata e dispusa sa faca sex cu un cvasi necunoscut, accepta invitatia la gratar si sprit. Daca nu, mananca acasa.

| Stegman a răspuns:

Eu cred ca are alte intentii.

| NyanMei a răspuns:

Daca e gratarul bun, atunci mergi pentru mancare si daca vrea mai mult zici ca esti balonata? acum glumesc, dar eu zic sa faci ce simti tu. Daca crezi ca se va ajunge si la "altceva" si esti dispusa sa faci, atunci du-te. Daca nu, atunci refuza.