Salut Narcis,
Tu vorbesti de o relatie deschisa, acest tip de relatie exista si este practicat de multe cupluri insa ceea ce nu intelegi tu este ca trebuie ca ambii parteneri sa fie de acord cu ele.
In momentul de fata tu incerci sa o fortezi sa accepte o relatie deschisa in timp ce ea inclina mai degraba catre una monogama. Nici una din variantele propuse de voi nu este mai buna sau mai rea insa trebuie sa fiti amandoi de acord cu varianta pe care mergeti.
Faza e ca initial ai intrat inr-o relatie monogama si fara sa o anunti ai trecut la una deschisa (fara ca fata sa stie) apoi, mai tarziu, cand a aflat tu ai declarat ca de fapt nu ai inselat-o ci asta este viziunea ta. Iti sugerez ca pe viitor, in alte relatii sa ii spui fetei de la inceput ca sa eveiti discutiile pe parcurs.
Eu nu vad o proplema de moralitate in relatia ta ci una de comunicare. Daca tu nu te simti bine intr-o relatie monogama si ea nu este de acord cu una deschisa aveti 2 variante. Sau unul din voi cedeaza sau o sa va despartiti.
In functie de cat de tare sunteti atasati de variantele propuse imi pare ca oricare din voi ar ceda acel cineva ar fi nefericit pe temen lung asa ca sincer...chiar cred ca separarea ar fi cea mai buna varianta in cazul asta.
Problema e ca tu vrei open relationship ea nu. Si nu vrei sa o lasi nu pentru ca o iubesti sau nu vrei sa o lasi fiindca ti-ar strica imaginea fata de "toata lumea". E simplu, te despartit de ea si tu poti sa cauti pe cineva care te lasa sa faci ce vrei cu cine vrei (s-ar putea sa ai de cautat ca nu multe sunt dispus) si ea o sa gaseasca pe cineva care sa nu o insele. Simplu, nu?
Anonima17191 întreabă: