| Teo65s a întrebat:

Fetelor daca iubitul vostru ar vb urat cu voi la o betie ce ar trebui sa faca, ca sa il iertati? Considerand ca voi nici macar in fata ochilor sa il mai vedeti...

Răspuns Câştigător
| Just4FunHD a răspuns:

Presupun ca tu esti cel care a vorbit de fapt urat.
Am citit si raspunsurile postate insa nici unul nu iti zice sa numai bei.
Te inteleg, iesi cu prieteni, chef alea alea, dar las-o mai moale. |Nu zic sa numai bei deloc, dar bea cu masura in asa fel incat sa fii lucid.
Ia-o de mana si explica-i frumos ca regreti enorm ce s-a intamplat si ca sa-i dovedesti o vei lasa mai moale cu bautura. Priveste-o in ochi cand ii spui astea. Nu merge cu buchetul de flori va crede ca te gandesti ca orice fapta ai face te iarta daca ii dai flori.
Daca ti foarte mult la ea vei lasa si tu bautura mai moale si daca vrei cu adevarat sa te intorci la ea poti recurge si la masuri extreme precum ingenunchiatul. Un baiat cand ingenunchiaza, arata ca ii daruieste toata viata fetei. Vei castiga putina incredere mai ales daca combini cu ce ti-am zis eu.
Bafta si sper sa aud vesti bune de la tine.

7 răspunsuri:
| angel199 a răspuns:

EL ar trebui sa ceara ertare in primul rind, sa faca ceva deosebit, care sa o uimesca pe fata, sa-i dovedeaska ca tine mult la ea, prin diferite fapte-de ex. un buket de flori, sau altceva,

Răspuns utilizator avertizat
| Tom a răspuns:

Daca a vorbit urat cu tine la betie inseamna ca iti spune adevarul ce atunci cand e treaza nu are curajul sa il zica. Oamenii de cele mai multe ori la betie spun adevarul.Gandestete ca poate avea 2 fete.Asa ca nu cred ca are rost sa il ieri si nu cu o floare se face primavara referitor al raspunsurile de mai sushappy

| HBK a răspuns:

Fii si tu mai ingaduitoare cu el si mai toleranta cu situatia de fata.Gandeste-te ca a vorbit bautura din el, in realitate daca ar fi fost treaz nu ti-ar fi spus ceva de rau.nu trebuie sa bei sa ca ai curaj sa-ti expui punctul de vedere. Daca povestea se tot repeta atunci e o problema si trebuie atunci sa iei masuri.Numai bine.

| Razvan a răspuns:

I-as da papucii. Un singur om are dreptul sa ma critice si sa aiba mereu dreptate si acela e mama

| Barajag a răspuns:

Ar trebui sa-si ceara iertare si prima conditie a ta este sa-i spui sa nu se mai repete.Bafta!

| Ana a răspuns:

In primul rand iubitul meu nu bea alcool, iar in al doilea rand si daca ar fi beat nu mi-ar vorbi urat.Si chiar daca prin absurd s-ar intampla nu as mai vorbi cu el o vreme sa se invete minte.Nu ar trebui sa faca ceva nemaipomenit, sa vad eu ca ma iubeste si ca ii pare rau.