Nu a păţit nimeni asta, decât femeile care stau pe străzi, la fel ca şi bărbaţii de care spui tu. In rest, alte femei n-au cum să îşi dea întâlnire cu un homeless.
Mie îmi place să conversez cu tine
Am mai vorbit noi amândoi pe aici și mai vorbim
Și dacă acel homeless s-ar băga sub jet la duș și ai constata că are talent sub buric și ți-ar oferi ceva lovele, ai mai fugi de el?
Apucă-te de scris romane sau de scenerii pentru film. Un boschetar e boschetar, punct. Am refuzat întotdeauna bărbaţii cu banii, tocmai să nu fiu interpretată aiurea de alţii, cum că aş fi materialista. Dar voi nu credeţi când o femeie spune că nu caută banii intr'o relaţie, şi cele care o fac sunt judecate tot de voi.
Da, da, da... In niste momente ale vietii sigur nu i-ai refuzat sau nu i-ai refuza! Cam asa avanseaza femeile.
Cu paduchii oricine poate lua oricand dar ar fi trebuit sa iti explice treaba sa sa amane pana se trateaza dar cu mirosul... iti zic un lucru:SA NU TE MAI VEZI CU EL
Nu m-as mai uita la el pentru ca inseamna ca e nespalat. Mie imi plac baietii ce miros a parfum, nu a nespalat.
irinel01 întreabă:
monicaaa17 întreabă:
linarkfts întreabă: