| Mindfulness a întrebat:

Fetelor daca mărimea contează de ce gemeți de la un deget?

Răspuns Câştigător
| AdeA1991 a răspuns:

Pentru ca al trilea picior nu are aceiasi dexteritate. nici simtul directiei. oboseste mult prea repede, si se inmoaie cand ti-e lumea mai draga.
pe cand degetelul ajunge unde trebuie fara sa se chinuie prea mult

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si fetele au un mic penis se numeste clitoris https://ro.wikipedia.org/wiki/Clitoris nu marimea conteaza si grosimea, ca degeaba e mare si subtire, daca e gros se atinge petreti vaginali ceea ce declanseaza placere

| Mindfulness explică (pentru AdeA1991):

Ai dat de ăștia care se laudă că rezistă 2-4 ore și la locul faptei au cam făcut-o de oaie happy
Cam blana răspunsul venit de la o fata ce pare cumintela, se pare că aparențele înșală big grin

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Nu mai bine înveți să le cucerești decât să le știi anatomia?

| AdeA1991 a răspuns (pentru Mindfulness):

Mai din citite, mai din auzite, plus sunt casatorita de 13 ani. Rusinea legata de lucruri naturale nu isi are locul la varsta mea.

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Creierul nostru are un bios la fel ca un pc, in biosul acela e scris ce calitati fizica sa aiba barbatul de care sa fie atrase femeile si noi avem un bios in creier, nu trebuie sa faci nimic ca sa te placa

Pari o fata cumintela, pudica in poza, dar și intelectualăhee hee
Felicitări! happy

Te poate place și dacă te vede anxios, agitat?

Multumesc frumos, dar acum depinde ce intelegi tu prin cumintica.

Mamaia avea o vorba: o femeie trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si curva in pat.
Nu prea te pui cu intelepciunea batraneasca laughing

Desigur

Tu pari sa fii intelectual ca mosotti prietenul tau, dar vezi că fetelor nu plac genul asta de băieți, ii plictisesc! Dar ma gândesc ca știi și tu acest lucru. Știam și eu multe chestii înainte dar jocurile de noroc m-au afectat! Le-am lăsat definitiv din august! Am interdectie peste tot!

Dar nu e vorba de a fii intelectual eu cel putin am o pasiune inascuta pentru stiinta, astfel am citit si eu despre cum functioneaza creierul uman, dar asta nu inseamna ca detin adevarul absolut

Pai. ai un chip de tocilara dulcica laughing
E norocos bărbatul care te arewinking
Se vede că ești măritată, nu ești deloc proasta! Ai vorbele cu tine la orice pas. Va urez căsnicie fericită amandorura.

Eu de cand am stări de astea emoționale nu prea atrag fete,înainte mă abordau pe strada dar nu le băgăm în seamă, culmea e că nu aveam anxietate când se dădeau la mine! Acum vad că sunt cam invizibil de când am probleme de astea. Eu cred că are corelație că nu mai emani energia aia masculina când ești anxios, putere masculina emani altceva laughing
Nu reușesc sub nici o forma sa scap de anxietate, iau și Shilajit rășină și vad că e zero! Numai reclama!
Știu că nu e vorba, dar lor le plac băieții răi nu tocilari cu excepția fetelor sapiosexuale; tu de alea trebuie sa cauți.

Dar cum ai devenit anexios?

De multi ani! Da tu uiți? Noi ne știm de multi ani! Am avut probleme! Eu am agorafobie e mult mai severa decât anxietatea,de aia nu pot sa lucrez! Se vindeca dar cu psihoterapie! Cu tratament vad că nu sunt șanse! Chiar postam înainte pe aici că îmi caut o iubită tot așa cu anxietate! Am momente cand sunt și ok,dar au grijă alții cu bârfele lor și comportamentul lor să mă deranjeze! Romania asta e plina de prosti care nu își vad de viață lor, se preocupa de a altora! Am trecut eu prin multe de am ajuns cu anxietate.
Sunt multi care au anxietate dar nu recunosc, nu au caracter, sunt falși! Eu nu ma dau ceea ce nu sunt, mereu am recunoscut cu ce mă confrunt.

Online nu poti cunoaste un om, statul pe internet creste depresia, anexitatea

Anxietatea nici măcar nu e o boala psihica! Știi care sunt duși cu pluta? Cei care îți povestesc de mai multe ori aceleași întâmplări, și lor li se pare că e prima data când discuta așa ceva, și mai și le spui că ți-au mai zis aceeași poveste și tu le repeta laughing aia sunt nebuni cu adevărat, e plina de țară de oameni de genul asta. Dar cei mai nebuni sunt psihopatii, aia ar merita internați pe viață la balamuc.

Știu că creste in intensitate! Eu știu totul despre psihologie cam cum știi tu despre știință.
Despre știință știu și eu minte fără sa fi citit vreo data vreo carte despre știință! Sa vezi când ai agorafobie daca mai poți să îți spui asta! E de 100 de ori mai intensă decât anxietatea! Eu am tot ieșit dar văd că nu prea are leac, asta că am eu o gândire negativă, tiparul de gândire anxios.
Eu am trecut prin multe că nu am stat că alții în casa.

Multumim frumos.

ti-as ura la fel, dar nu stiu ce statut ai, as ca mai bine tac big grin

Nu am, îmi caut și eu o iubită, dar nu găsesc!
La mine problemele emoționale sunt marea problema! Nu îmi plâng chiar de milă că nu am, eu îmi doresc să scap de anxietate, dar nu reușesc că lumea e foarte rea!

Altfel spus lasi lumea sa iti dicteze, si inca pui valoare pe pareri unde valoarea nu exista.

De ceva ani in coace urmez o mica mantra care a facut minuni pentru modul in care ma simt.

Este in controlul meu? Atunci de ce imi fac griji?
Este in afara controlului meu? Atunci de ce imi fac griji?

altfel spus e bine sa tragi niste limite clare intre situatiile in care trebuie sa lupti si cele de care sa te detasezi.

e ceva de durata, dar realizabil.

Imi cer scuze daca suna ca un sfat nedorit. vorbesc din experienta

Am miliarde de probleme nu doar asta cu părerea lumii. Mulțumesc de sfat! Nu trebuie sa îți ceri scuze,ești o fata de treabă, ai dreptate! Normal că ce nu poți controla trebuie să lași în voia naturii, dar când ai anxietate generalizata nu funcționează chiar daca știi teoria perfect happy
Nu putem controla multe chestii, dar e urat sa dai așa cu hate gratuit din invidie! Numai noi și Rromii suntem așa de răi, eu nu am văzut vreo altă natie așa! Degeaba ne ducem noi pe dincolo că mentalitatea e primitivă la unii!

| IamJoKeR a răspuns (pentru AdeA1991):

Poate compensa cu altceva daca se inmoaie, nu?

| AdeA1991 a răspuns (pentru IamJoKeR):

Depinde de cat de mandru e barbatul

| Alexandruuiauia a răspuns:

Ca sa întrebi tu

Întrebări similare