| calutuuuu a întrebat:

Fetelor, daca mie imi place putin de un baiat, iar acesta mi-a scris de nenumarate ori ca ma iubeste, eu ce ar trebui sa ii scriu inapoi?

Răspuns Câştigător
| WooLove a răspuns:

Iti raspunzi ceea ce simti pentru el. daca nu-l iubesti ii poti acorda o sansa daca nu-l iubesti ii spui in fata sa nu se mai amageasca. incerca sa fii sincera ai de CASTIGAT! succes si sa fii iubita.

11 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ce simti aia trebuie sa scrii daca si tuh il iubesti ii spui asta daca nu il iubesti ii spui eu nu simt nimic pentru tine

| MMihai a răspuns:

Un roman fluviu- de la 1000 de pagini în sus- de dragoste!
Sărută-l și nu mai întreba tâmpenii!

| lolly a răspuns:

Evidentbig grin daca il placi spune-i si tu si se va ajunge la o lipealahee hee funda?

| WooLove a răspuns:

Multumesc pentru fundita, o vara frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| anonimul a răspuns:

"nu ma culc cu tine"laughing. cred ca face misto, nu are cum sa te iubeasca.doar sa te placa, iubirea vine pe parcurs

| anonimul a răspuns:

"nu ma culc cu tine"laughing. cred ca face misto, nu are cum sa te iubeasca.doar sa te placa, iubirea vine pe parcurs, totusi am observat ca toooate cadeti late cand auziti astalaughing si ne credeti...acum vrei te gandesti ce misogin e raspunsu asta, nu?laughing
asta e.am chef sa rad...mai deci trebuie sai scrii "sentimenul e reciproc" si cad lat baiatilaughing...ops.iar am fost misogin, funda?

| Absent a răspuns:

Ca il iubesti si tu,asta bine inteles daca chiar il iubesti, daca iti place doar putin de el, incearca sa mai astepti poate ai putea sa te indragostesti.Succes

| LeMad a răspuns:

Hmmm! greu de dat un raspuns in situatia asta!
poti incerca ceva de genul : :ma bucur ca te-am intalnit, bla, bla, bla! Te Ador!" Sa nu fie ceva simplu, pentru ca raspunsul tau va fi pus in balanta cu te iubesc-ul lui!
Daca va deskide subiectul, pe aceasta tema, explica-i ca pentru tine a spune "te iubesc" are o semnificatie foarte mare, si nu poti rosti decat in situatia in care simti ca iubesti acea pers in fiecare secunda din zi!
bafta!

| Seraphil a răspuns:

Ca il iubesti si tu la felhappy

| supermiky a răspuns:

Doar daca simti cu adevarat.