| RAY a întrebat:

Fetelor dacă nu contează fizicul de ce petreceți mult timp in fata oglinzi? De ce ne am consuma timp, resurse pe ceva ce nu contează?

Răspuns Câştigător
| Cavaler001 a răspuns:

Cum sa nu conteze și pentru ele?! Așa fac prima impresie până să deschidă gura și să vezi dacă merita sa stai cu ea sau nu.
Multe căuta să acopere IQ.ul mic cu hainele tot mai decoltate/transparente, tot din cauza noastră poate, că avem și multe animale printre noi.

14 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Cand au zis femeile ca nu le pasa de cum arata?

| Mosotti a răspuns (pentru TimberWolf):

Se refera la alea care mint "aaaa nu conteaza neaparat fizicul ci sufletu". Mai ales si alea mature de 35 ani zic asa, desi sunt disperate dupa unu aratos, iar daca ala nu e asa, nu se uita.

Si se fac cat mai misto in fata oglinzii tocmai ca stiu ca, e primul care conteaza.

| TimberWolf a răspuns (pentru Mosotti):

Pai omu nu stie sa se exprime coerent.

Cine nu se exprima corect?

Ray! cine dracu altcineva? mama mare?

| RAY explică (pentru TimberWolf):

Nu toate omule, unele

| RAY explică (pentru Mosotti):

Alea mature mai lasa de la ele mai las daca au si un copil cu ele, ma refeream la cele intre 18-35 de ani ca spun asta

S-a explrimat f bine, ca se stie ca majoritatea "aaaaa, nuuuu conteaza fizicu domne, ci sufletu, ce are in cap", nici nu mai era cazul sa specifice, ca e clar.

Bine, sigur ca era bine sa specifice pana la urma ca unii nu inteleg.

Dar ele de fapt se refera la altceva, ca toti ar arata cat de cat si deci nu ar conta care o fi.
Adica ele au in minte "ca e merzan, BMW, audi, nu mai conteaza".
Nu se gandesc ca mai is si trabanturi si dacii 1300 pe acolo.

E o varianta.

Alta varianta e ca mint.

Si dovada e f clar, daca nu are ea nimic in cap, daca nu are caracter nu conteaza.
Dar daca ii apare pe figura o pata sau un defect mai major pe figura, ii e rusine sa iasa, o ia plansul, daca chestia persista si nu mai e placuta, poate chiar sa faca depresie.

Asta e cea mai buna dovada.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu lasa, si femeia si barbatul pana la ultima picatura de frumusete ce o au, se uita la fizic.
Nu ne referm la cuplare din interes, ca ce zici tu acolo e vb de asta.

| TimberWolf a răspuns (pentru RAY):

Mai nou si astea cu copii mici si singure se cred buricul pamantului, daca le place de tine si nu le dai atentie sa vezi ce urat fac, se uita de zici ca te-ar lua la bataie laughing

Nu stiu, nu ma mai intereseaza, pentru mine subiectul femei e fumat demult!

| RAY explică (pentru Mosotti):

Complet de acord

Mai bine ca subiectul femei e fumat de mult.

| Turbo223 a răspuns:

Vorba asta ar putea fi reala doar pentru un pansexual sau asexual