NU! Nu ii poti permite sa isi bata asa joc de tine. Ce crezi ca te iubeste? O persoana care te iubeste nu le permite altora sa faca sex cu tine si sa te vada dezbracata. Ce e cu tine? Chiar nu intelegi ca el te vrea doar pentru sex si pentru a se da mare prietenilor ca uite ce panarama am putem sa o f.tem toti deodata. Chiar nu ai mandrie? Eu i-as trage una si m-as desparti de el
Dar tie ti-ar placea sa te f... inca 4 prieteni de ai lui?
cred ca daca ar tine iubitul tau la tine nu te-ar imparti in pat cu prietenii sa-i, dar daca ti-a propus acest lurcru inseamna ca te considera o fata usoara si fara creier!
Ma gandesc cat de prost trebuie sa fie ala sa cheme 5 oameni s-o reguleze pe nevasta-sa)))) ce ca*ct de fantezie.
Si in timpul ala cat aia o lucreaza, el si-o ia la l*ba cu dejitu-n fund.
Filmele sunt regizate, daca ai o nevasta si ii faci lucrul asta s-ar putea sa ii placa iar prieteni tai iti vor deveni niste adevarati camarazi
Mi se pare o prostie sa faci chestia asta...el vrea doar sa se distreze putin, pentru ca nu prea are ce face, de exemplu se poate masturba cu prietenii lui si atat, dar daca a-i face chestia asta vei pica drept curva
Eu as face-o ca stiu ca mi-ar placea, daca nu-ti plac chestiile de genul, n-o face