| slrs a întrebat:

Fetelor daca refuzati un baiat sau daca nu va place acum, e posibil ca de exemplu intr-un an sau doi sau mai putin timp cateva luni depinde, sa va placa de el, asa fara motiv?

Răspuns Câştigător
| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Da, e posibil. Suntem oameni, suntem imprevizibili. Suntem tineri si de cele mai multe ori nu stim ce vrem.
De exemplu, mie imi placea foarte mult de un baiat, de cand eram micuta. Niciodata nu a acceptat sa fim impreuna desi i-am propus de nenumarate ori. Insa, nu m-am dat batuta. Saptamani intregi, am insistat si intr-un final am reusit sa avem o relatie. Suntem inca impreuna. Avem mai mult de un an de cand suntem impreuna si lucrurile merg perfect!
Asa ca, nu stii niciodata ce se poate intampla! Viata e plina de surpize! happy

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru InceputulUnuiSfarsit):

Cunosc cazuri care intro situatie ca a ta, dupa casatorie, aceasta s-a rupt. Viata e plina de surprize, dar eu iti doresc,, casa de piatra,,.

8 răspunsuri:
| 12AA a răspuns:

Ne schimbăm des sentimelete in functie de cum ne simtim, dacă un baiat ne face să zambim se poate intampla sa ne indragostim de el... zic

| sofisis a răspuns:

Da. Sentimentele se schimba foarte des si la fel si oamenii.
Se poate ca daca nu placem pe cineva, cand acel cineva vine si ne spune ca ne place, noi incet incet sa ne gandim la el ca la un posibil iubit si sa ne trezim peste tz timp ca parca am vrea sa ne mai intrebe o data daca ne place.

| Danysan a răspuns:

Categoric si asta se Intampla odata cu Trecere Timpului si Inaintand in Varsta.Frumusetea e Trecatoare si recomand cand vrei sa iti faci un Iubit sa fi atent la alte lucruri inainte de a te uita cum arata.Important e sa vrei si va fi Bine.

| Madayna a răspuns:

Eu sunt genul care daca nu-mi place din prima clar nu o sa-mi schimb parerea vreodata si sa-l plac in viitor.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Viata iti ofera surprize, da.

| ElenaDanielaE a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaa...

| Sardinaaa a răspuns:

Dap, se poate!