Buna,
Da, bineinteles ca l-as denunta. Se numeste abuz/viol.
N-ai ramas cu sechele?
Nu meriti mai multe comentarii, atat timp cat tu-mi spui mie ca daca sunt violata si nu sunt fiica lu'Basescu sau Becali, nu se intampla nimeni. In ce lume traiesti? Locul violatorilor e la puscarie!
Sunt,, fals"" - falsa de fapt, pentru ca am zis ca nu-ti dau un comentariu referitor la ce mi-ai spus tu, so cam pana aici cu logica. O zi frumoasa!
In lumea in care traiesti tu nu se intampla nimic, se violeaza sute de femei pe zi in Romania, si zeci de mii in lume in fiecare zi, daca nu esti fata unui bastan, justitia nu face dreptate.
Asta este lumea infecta in care din pacate traiesc si eu si nu ma regasesc.
Nu vezi ca femeia nu este egala cu barbatul, barbatii conduc lumea, iar emeile sunt sclavv de mii de ani.
Eu visez la o lume in care femeia sa fie egala cu barbatul dar atat timp cat femeia este de vanzare nu o sa fie niciodata, ai inteles
Stai așa să înțeleg după tine un băbat care forțează o femeie să facă sex împotriva voinței e, e nevinovat pentru că femeia era...beată? Nu văd că cu ce e mai moral violul dacă pesoana violată e beată sau drogată, se cheamă tot abuz.
E alegerea ta ce vei face, depinde cum te simti tu; daca a fost fortat si o consideri ca pe o 'violare' atunci poti sa mergi la politie, sau ai putea sa ii spui ca te-a deranjat foarte tare ceea ce a facut si sa va intelegeti voi cumva dupa
Tatal meu a patit asta, si a fost dat la politie va recomand sa incercati si voi, vedet dupa aceea ce se intampla!
Și consider că taică-to a acționat corect?