Te adresezi fetelor dar iti spun ca subiectul tau este de competenta organelor de politie. Ceea ce face acel baiat se numeste hartuire BA MAI MULT conform Articolului 155. AMENINŢAREA CU OMOR ORI CU VĂTĂMAREA GRAVĂ A INTEGRITĂŢII CORPORALE SAU A SĂNĂTĂŢII.
Ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, dacă a existat pericolul realizării acestei ameninţări, se pedepseşte cu amendă în mărime de la 200 la 400 unităţi convenţionale sau cu arest de până la 6 luni, sau cu închisoare de până la 2 ani.
Si eu acum te intreb? Ce te-ar putea convinge vreodata sa dai "sanse" unui asemenea specimen?
Nu, orice femeie intreaga la cap ar suna la politie, deoarece e clar ca tipul are ceva la bibilica si are nevoie de un psihiatru.
Salutare! De obicei,acest tip de santaj are urmari neplacute si chiar periculoase in functie de raspunsul celui santajat! Desi, de teama, ai putea accepta pentru ca ti la viata ta, te sfatuiesc sa nu intri in jocul acestuia si sa apelezi la organele de politie si restul, deoarece te pot ajuta! Eu nu as accepta deoarece nu pot face ce eu nu imi doresc! Mult succes! Meriti"a doua sansa"
VrRos49 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: